| Holící strojek a přírodní mýdlo pro ženy - diskuze na toto téma |
Zdravím, jaký holící strojek (nejlépe kovový) a přírodní mýdlo na holení mi doporučíte? Vlaďka | 28.5.2022 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Holící strojek a přírodní mýdlo pro ženyDobrý večer, já vše nakupuji na e-shopu maluna.cz Mají velký výběr jak holících strojků, tak přírodních mýdel. Mrkněte na jejich stránky, mají toho daleko víc, jsou to ideální stránky pro ženy :) Odpověď Hanka | 29.5.2022 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Holící strojek a přírodní mýdlo pro ženyNeporadily by jste mi i s tím, co by mi mohlo zklidnit podrážděnou pokožku po holení? Odpověď Nikča | 30.5.2022 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Holící strojek a přírodní mýdlo pro ženyKoukni na stránky maluny mají tam super gel s aloe vera, co je určený přímo tady na tento problém :) Odpověď Eliška | 11.6.2022 16:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Holící strojek a přírodní mýdlo pro ženyTaky ji používám a je super, protože se mi díky ní nedělají ty červené pupínky po holení https://www.maluna.cz/kosmetika/dulcia-balzam-po-holeni-s-aloe-vera/ Odpověď Sandra | 29.6.2022 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Holící strojek a přírodní mýdlo pro ženyNemáte zkušenost i s těmi menstruačními kalhotkami? Odpověď Elliška | 10.7.2022 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Holící strojek a přírodní mýdlo pro ženyJe to tak rok, co jsem na ně přešla a byla to super volba :) klidně se ptej jestli tě něco zajímá. Odpověď |