| Blahopřání ke svatbě - diskuze na toto téma |
Ahoj, hledám originální a vkusné blahopřání ke svatbě, sdílejte tipy, ty z trafiky se mi vůbec nelíbí a přijde mi to takový neosobní.
Verča | 28.5.2022 16:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Blahopřání ke svatběTaky mi to taky přijde, tak jestli máte nápad sem s ním :)
Odpověď Denisa | 29.5.2022 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Blahopřání ke svatběMy dávali tohle https://www.svatbomilka.cz/k/s212-svatebni-blahoprani je originální a vkusný, moc se líbilo :)
Odpověď Verča | 30.5.2022 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Blahopřání ke svatběTo je krásný :) děkuju za tip :)
Odpověď Andy11 | 29.10.2022 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Blahopřání ke svatběMy jsme taky měli všechny tyhle cedule a cedulky, oznámení apod od Svatbomilky a teď se mě i ptala kamarádka, která plánuje svatbu, kdo nám to dělal že na to pořád myslí jak jsme to měli krásný že by to tak taky chtěla :-)
Odpověď Marta K. | 30.10.2022 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Blahopřání ke svatběKoukám na ty blahopřání a jsou krásný, v létě budeme mít taky svatbu a když říkáš že i ty cedulky mají krásný tak si to ukládám :)
Odpověď |