Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 01. května 2026, svátek má ....., zítra Zikmund
Vyhledávání

Diskuse - CBD oleje?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  WosYZ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
CBD oleje? - diskuze na toto téma
Jaké máte zkušensoti s CBD? Jde mi konrétně o příznivé účinky oleje. Slyšela jsem, že by mohly pomoct při uvolnění stresu, je to tak? Díky moc.

Alice | 30.5.2022 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
CBD oleje?
No, takto :) já mám zkušenost s tímto CBD nano https://www.cbd-nano.com/cbd-nano-spray-30-ml/. On je přímo na odbourání stresu. A musím říct, že mi tento olej opravdu pomohl.

Odpověď
Karolína | 1.6.2022 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
CBD oleje?
Já jsem si na pravidelné užívání koupila tady ty a to hlavně kvůli imunitě a špatnému spánku https://www.rastakoala.com/product/detail/i-am-cbd-full-spectrum-cbd-hemp-oil-5-10-ml-original. Jakmile tady ty doberu, tak bych chtěla zkusit silnější.

Odpověď
Miška | 29.6.2022 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
CBD oleje?
Ty jo, tak to je super :) Musím na to mrknout, protože já s tím stresem docela bojuju a vůbec už nevím, co s tím. Tak zkusím to CBD. Jak se užívá? A po jaké době jsi pozorovala účinky?

Odpověď
Danka | 19.5.2023 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
CBD oleje?
Ano, sama jsem vyhledala CBD jelikož jsem byla ve velkém psychickém vypětí, neustále pod stresem a neuměla jsem vůbec vypnout hlavu, pak se to přesunulo i na problémy se spánkem, nechtěla jsem brát prášky, tak jsem sáhla po CBD a to mi tedy hodně pomohlo.

Odpověď
Peťka | 25.5.2023 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: CBD oleje?
To bych strašně potřebovala, ale bojím se že to nebude fungovat a zbytečně vyhodím peníze oknem. Vy jste měla také ty olejíčky? Není to i v jiné verzi? Nemůžete na tom být pak závislá?

Odpověď
Danka | 29.5.2023 12:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: CBD oleje?
Závislost určitě ne, není tam THC, takže o závislosti nemůže být řeč. Mě to pomohlo velmi a zabírá defacto okamžitě. Dávala jsem si je vždy na večer, když jsem potřebovala už vypnout a krásně to uvolní hlavu a konečně jsem se vyspala. :)

Odpověď
Eva | 25.5.2024 06:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
CBD oleje?
Taky jsem ho zkoušela, protože jsem na něj slyšela samou chválu, ale mně po něm trnul jazyk a vnitřní strana pusy. Jak se kape pod jazyk, tak jsem pak měla to místo takové otupělé, ale furt, ne jen po tom nakapání, tak jsem ho přestala užívat. Místo toho jsem si zkusila koupit Kratom tablety z https://www.greenguru.cz/collections/frontpage , které mají podobné účinky. Uvolnění, odreagování, zlepšení nálady atd. a po nich mi nic není, tak užívám místo CBD kratom.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné