| Doplňky do bytu - diskuze na toto téma |
Holky, chtěla bych si pořídit pěkné dopl%nky do obýváku. Nějaký pléd, polštáře, ... Koukala jsem na nabídku nejrůznějších obchodů a líbí se mi ty od https://www.bakly.cz. Máte s tímto shopem prosím zkušenosti? Co kvalita? Káťa | 19.6.2022 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do bytuAhojky, no, pokud mohu radit, tak bakly je jasná volba. Teda alespoň moje. Já tam nakupuju moc ráda, protože tam mají moc hezký věci, široký výběr a hlavně kvalitní věci. Doporučuju. Odpověď Lauris | 19.7.2022 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky do bytuAhoj, díky moc za info. Taky zrovna hledám shop, kde najdu hezké a kvalitní doplňky do bytu. To bakly má kvalitní věci? A za jak dlouho doručují? Odpověď Ester | 21.8.2022 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do bytuZ Bakly toho mám docela dost a musím říct, že jsem spokojená maximálně. Mají krásný věci, kvalitní. Takže pokud cokoli objednáš, tak budeš nadšená :) Odpověď Buffy | 4.10.2022 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do bytuJá jsem od nich teď nedávno vybírala v této sekci https://www.bakly.cz/vino. Potřebovala jsem tam pořešit nějaké dárky a musím říct, že tady jsem vybrala skvěle. Dárečky měly úspěch! Odpověď Káťa | 25.10.2022 09:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky do bytuTo je výborný nápad dát to sklo jako dárek. Hned vím, komu bych ho dala na vánoce :) Jaká je kvalita toho skla? Nepraskne mi v ruce při prvním mytí jako ty skleničky, co mají v obchodech s nábytkem a podobně? Odpověď Soňa | 27.11.2022 08:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do bytuNo, tak toho se bát nemusíš. To sklo je opravdu kvalitní. Taky mám špatnou zkušenost se sklem z velkoobchodu. To prasklo, jen jsem se na něj špatně podívala. Ale tohle sklo je silný, kvalitní, propracovaný :) Odpověď Gabča | 15.12.2022 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky do bytuJá jsem sklenky na víno kupovala. A kupovala jsem se pro nás domů. Jenom dva kousky, na zkoušku, protož jsem taky měla jen špatnou zkušenost se sklem. Hned praskalo... Ale tady to ne. Je to silné sklo, co něco vydrží a vypadá skvěle. Odpověď |