| Mastící se vlasy - diskuze na toto téma |
Hodně se mi mastí vlasy, zkoušela jsem měnit šampony ale nic mi nepomáhá. Znáte to, co byste poradili?
Nela | 31.5.2022 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastící se vlasyZkus se objednat na https://www.clinicalhair.cz/ moc mi tam pomohli a konečně mám krásný a zdravý vlasy :-)
Odpověď Valounek | 22.6.2022 09:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Mastící se vlasyTaky jsem s tím měla problém. Šampony nepomáhaly, respektive na strašně krátkou chvilku. Ráno jsem si umyla vlasy a v poledne to vypadalo, jak kdybych si je myla olejem z fritézy. Dlouho jsem to řešila. Už jsem si je chtěla i razantně zkrátit, což prý pomáhá. Pak mi ale kamarádka doporučila CBD oleje od https://miraclecbd.cz/kategorie/cbg-oleje/ , že jejímu muži to pomohlo s kvalitou vlasů taky. A světe div se. Zázrak! Chce to sice pečlivější údržbu, ale ten základ to určitě dalo. :) Odpověď Marta | 23.6.2022 16:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastící se vlasyMě zaujala ta klinika, jak přesně to tam řešili a na jak dlouho to bylo než se ti to zlepšilo?
Odpověď Nela | 24.6.2022 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Mastící se vlasyUdělají ti nejdřív trichologické vyšetření a na základě toho nasadí léčivou kúru, mně se to spravilo už asi za tři měsíce :-)
Odpověď Marta | 29.6.2022 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Mastící se vlasyTo zní super, zkusím tam zajít, děkuju.
Odpověď Nela | 30.6.2022 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Mastící se vlasyNemáš za co :-)
Odpověď Lenča | 26.7.2022 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastící se vlasyS Clinical Hair & Health mám taky moc dobrou zkušenost.
Odpověď Dita | 27.7.2022 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Mastící se vlasyA na jaké pobočce si byla?
Odpověď Lenča | 28.7.2022 16:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Mastící se vlasyV Praze, ale určitě jsou stejně šikovní i na ostatních pobočkách.
Odpověď Dita | 29.7.2022 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Mastící se vlasyDíky za odpověď, objednám se
Odpověď Lenča | 31.7.2022 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Mastící se vlasyNení zač, hlavně ať ti to taky pomůžou rychle vyřešit :)
Odpověď |