| Spotřebiče - diskuze na toto téma |
Máte doma nějakou osvědčenou značku domácích spotřebičů? My máme tak nějak od každé něco, ale chtěla bych to sjednotit. Budeme dělat reko bytu, tak budu ráda za vaše tipy.
Linda | 4.6.2022 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | SpotřebičeZa mě je to určitě orava. mám od nich jak dost menších spotřebičů, jako jsou mixéry, tak mám od stejné značky lednici a pračku a jsem moc spokojená. Odpověď Michaela | 14.6.2022 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | SpotřebičePotřebuju právě toho mixér a líbí se mi i ten jejich robot, tak jsem ráda, že vím, že nemusím mít strach, že by mě začal zlobit. Odpověď Niki | 29.6.2022 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | SpotřebičeTaky jsem si udělala radost a koupila si toho robota co mají, protože ráda peču a celkově trávím hodně času v kuchyni, tak jsem si musela pořídit našlapaného pomocníka :) https://www.orava.eu/cz/cs/kuchynsky-robot-1400-w-chef Odpověď Silva | 30.6.2022 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: SpotřebičeNarazila jsem na domácí pekárnu. Nevíte jestli se to vyplatí si dělat doma pečivo? Odpověď Niki | 3.7.2022 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: SpotřebičeTo, že se to vyplatí je jedna věc, ale nejvíc na domácí pekárně oceňuju to, že si můžu udělat pečivo jaké chci a hlavně dát si tam co chci :) Odpověď Silva | 4.7.2022 06:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: SpotřebičeTo je pravda ... nad čím vůbec přemýšlím. Objednám si tu co má orava, ta se mi líbí asi nejvíc :) Odpověď Natka | 19.7.2022 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | SpotřebičeMůžu se zeptat jestli mají i kamennou prodejnu? Nebo kde ty jejich spotřebiče kupujete? Odpověď Silva | 29.7.2022 09:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: SpotřebičeTaky jsem se dívala, ale kamennou prodejnu vyloženě nemají a kompletní nabídku mají na eshopu, ale i v některém elektru seženeš tady tu značku :) Odpověď |