| Složení plínek - diskuze na toto téma |
Ahoj... chtěla bych se zeptat co by plínky neměly obsahovat, aby se nestalo, že podráždí dítěti pokožku? Nikola | 1.6.2022 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Složení plínekTak rozhodně by neměly obsahovat chlór, neměly by být parfemované atd ... toto bych řekla, že jsou dvě nejdůležitější složky. Odpověď Míša | 20.6.2022 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Složení plínekA víš jaká značka plínek takové složení splňuje? :) Odpověď Nikola | 29.6.2022 08:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Složení plínekZa mě to jsou tady tyto https://www.levnepleny.cz/nappy/ Odpověď Silva | 24.7.2022 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Složení plínekNemáte zkušenost i s těma jejich inkontinenčníma pomůckama? Nejsou ty kalhotky pod oblečením moc vidět? Odpověď Gabula | 4.7.2022 09:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Složení plínekHolky, díky moc za tuto diskuzi. Já jsem právě hledala info ohledně plen, co jsou neparfemované :) Tak já na ty z levnepleny.cz mrknu. Docela mě zaujaly. Odpověď Markéta | 4.7.2022 09:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Složení plínekJá jsem ty plenky začala kupovat, když měl syn problém s opruzeninama... to bylo nepříjemný a nic moc ná m nezabralo... Ale výměna plenek ano. Odpověď Nikola | 17.7.2022 16:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Složení plínekTak většinou to bývá problém v plenkách ..chápu, že chtějí některé maminky ušetřit, ale je potřeba trochu koukat i na složení ;) Odpověď |