| Bolesti hlavy - diskuze na toto téma |
Už asi dva roky mám časté bolesti hlavy. Hlavně když toho mám v práci hodně nebo mám i větší fyzickou zátěž. Někdy je to i tak, že musím všeho nechat a jít si lehnout. Sem tam si beru i prášky od bolesti. Je nějaká jiná možnost? Co pomáhá od bolesti? Silva | 11.6.2022 00:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolesti hlavySlyšela jste někdy o používání bio lampy? Mě její pravidelného používání pomohlo od bolestí hlavy. Pomáhá mi to i k lepší regeneraci pleti, kterou máme teď krásně hladkou. Odpověď Jana | 14.6.2022 00:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolesti hlavyPřiznám se, že o tom jsem teda nikdy neslyšela a popravdě si moc nedokážu ani představit jak to vypadá a funguje? Odpověď Silva | 17.6.2022 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bolesti hlavyBio lampu jsem koupila https://www.kingrayshop.cz/p/p-biolampa-stimlight-4-farby-plus-infra a vypadá podobně jako sprchová hlavice. Někdy jsem měla takové bolesti hlavy, že mi to ani nedovolovalo normálně fungovat. Díky bio lampě jsem v pohodě a mohu normálně žít. Odpověď |