| Křeslo pro hráče - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, nevím, jestli to tu už někdo řeší, ale nemáte někdo zkušenosti s herním křeslem? Je to dobrá volba k počítači? A kde taková křesla pořizujete? Eva | 17.6.2022 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Křeslo pro hráčeMy jsme křeslo pro hráče pořizovali a podle mě to byla dobrá volba. Je pohodlné a kvalitní. Odpověď Tamara | 10.7.2022 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Křeslo pro hráčeA kde se dá koupit pořádné křeslo pro hráče? Odpověď Vanda | 19.8.2022 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Křeslo pro hráčeŽidle pro hráče se dají koupit i na kancelarskezidle.com, mají tam velký výběr snad všech židlí. Odpověď Žaneta | 20.7.2022 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Křeslo pro hráčeMně se docela líbí křesla tady https://www.dx-racer.cz/, pořizovali jste nějaké takové? Odpověď Zdena | 10.8.2022 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Křeslo pro hráčeJá jsem tam křeslo kupovala a jsme s ním doma spokojení, je to kvalitní značka. Odpověď žaneta | 6.9.2022 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Křeslo pro hráčeA které křeslo jsi tam kupovala? Mají jich tam tolik a pořád nevím, které bych si měla vybrat? Chtěla bych nějaké nekožené. Odpověď Aneta | 19.9.2022 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Křeslo pro hráčeTaky tam teď nějaké vybírám, tak budu ráda za každou radu, líbí se mi jich tam víc a taky nevím, které vybrat :-) Odpověď |