| Miso pasta - jíte celá rodina? - diskuze na toto téma |
Jíte doma celá rodina miso pasty? Já jsem to jednou vyzkoušela u kamarádky a hodně mě to zaujalo, tak bych to chtěla vyzkoušet doma. Jak ho připravujete? Blažena | 21.6.2022 01:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Miso pasta - jíte celá rodina?Taky jsem na to přišla tak, že jsem ho měla u kamarádky na snídani. Ona mi tehdy připravita normálně chleba a sálam s máslem, ale mě zajímalo co to jí ona. Jen to smíchala s vodou a jedla. Ochutnala jsem a hodně mě to zaujalo. Dá se říct, že od té doby jsem se začala kompletně o fermentované potraviny zajímat. Misa mám doma pořád pravidlnou zásobu.
Odpověď Lucie | 22.6.2022 01:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Miso pasta - jíte celá rodina?Kde ji berete?
Odpověď Blažena | 23.6.2022 00:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Miso pasta - jíte celá rodina?Od kojibakers, česká firma, která ho připravuje a mají ho perfektní. Mrkněte na jejich stránky, kde najdete i spoustu receptů s využitím misa. Objednávám toho vždy víc najednou, mají tam totiž dopravu nad 1500 zdarma. Můžete vyzkoušet víc menších skleniček nebo objendávat rovnou větší. Líbí se mi, že je to rychle připravená zdraví svačina. Do práce nebo na cesty ideální.
Odpověď |