Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Granule pro psa

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kuZXk   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Granule pro psa - diskuze na toto téma
Zdravím, našemu pejskovi nesedí granule - trochu se po nich drbe a moc mu nechutnají. Poradíte? Máme buldočka.

Sylva | 15.6.2022 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Granule pro psa
Kupte určitě granulky bez obilovin, buldočci mívají na obiloviny alergie. Super granule má značka Marp.

Odpověď
Monika | 18.6.2022 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Granule pro psa
Taky granule od Marp kupujeme - jsou menší velikosti a pejskům chutnají. Mají i výborné konzervy, pejskům občas přilepšíme :)

Odpověď
Renata | 22.6.2022 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Granule pro psa
Taky jsme dlouho zkoušeli, které granule budou našemu psovi vyhovovat a chutnat. Skončili jsme taky u Marp, kupujeme i jejich konzervy a pamlsky. Vše mají super a s dobrým složením.

Odpověď
Lenka | 27.6.2022 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Granule pro psa
Zdravím, granule Marp taky doporučuji, mrkněte sama na jejich složení https://www.marppetfood.cz/krmivo-pro-psy-marp

Odpověď
Petra | 8.11.2024 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Granule pro psa
Vždycky přemýšlím o vánočních dárcích včas, a to i pro našeho pejska. Letos jsem se rozhodla, že mu pořídím něco praktického, a to lokalizační přívěsek https://www.armodd.cz/armodd-itag-cerny/ . Tohle zařízení mi umožní sledovat jeho polohu, což se hodí hlavně při delších procházkách. Stačí s podívat přes můj iPhone a přesně vidím, kde se nachází, což mi dává klid na duši. Tento přívěsek bude perfektní vánoční dárek, který využijeme oba. Už teď vím, že se nám bude skvěle hodit!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné