| Výhodné pojištění domácnosti - diskuze na toto téma |
Už docela dlouho jsem přemýšlela nad pojištěním domácnosti. Teď sousedce praskla přívodní hadice na záchod a vytopila si půl domu. To mě tak nějak přimělo si sjednat pojištění. Kde ho sehnat výhodně?
Jana | 16.6.2022 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výhodné pojištění domácnosti To je věc, které jsem se vždy bála a proto jsem vždy chtěla vše dělat v domě pořádně, aby to dlouho vydrželo. Ale i tak jsem si také raději nechala dům pojistit, protože člověk je pak celkově klidnější. Když jsem hledala pojišťovnu k pojištění domu, tedy cca 2 roky zpět, tak jsem to dělala online, přes srovnávač, kde jsem pak pojištění i online sjednala. Odpověď Lenka | 17.6.2022 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výhodné pojištění domácnosti Vyplatilo se to vyřizovat online? Bylo to složité? Odpověď Jana | 19.6.2022 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výhodné pojištění domácnosti Složité to nebylo a rozhodně se to vyplatilo. Dělala jsem to na srovnávači https://www.klik.cz/ Jestli se to vyplatí, o tom se můžete ostatně sama přesvědčit, když si srovnávač otevřete a vyzkoušíte si tam pojištění srovnat. Nic to nestojí a můžete tak vlastně vidět ceny i podmínky nabízených pojištění, a když si vyberete, tak si ho můžete rovnou sjednat. Odpověď |