| Veslovací trenažér pro syna - diskuze na toto téma |
Můj syn by si přál dostat jako dárek veslovací trenažér. Potřebovala bych trochu helfnout s tím, jak se taková věc vybírá? Radek | 23.6.2022 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Veslovací trenažér pro synaVeslovací trenažér jsem kupoval pro svého syna, který ho taky moc chtěl. Vybral jsem mu trenažér, který komunikuje s aplikacemi v telefonu a má nosnost 130 kg, takže ho můžu v pohodě používat i já. Je magnetický a dá se tam nastavit několik programů. Máte na to nějaký rozpočet? Kolik do toho chcete investovat? Odpověď Kamila | 24.6.2022 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Veslovací trenažér pro synaJe to hodně velké? Kde to doma máte? Myslíte si, že by bylo vhodné to dát do suterénu? Kde je sucho a teplo? Jaký jste vybral vy? Odpověď Radek | 27.6.2022 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Veslovací trenažér pro synaPokud tam nemáte vlhko, tak proč ne. Já jsem vybral model https://www.fitham.cz/trinfit-remo-r700i-air , který je dobrý jak pro syna, tak i pro mě. Měl jsem ho s dopravou zdarma a případný servis v záruce dělají přímo u zákazníků, takže to nemusíte nikde převážet. Odpověď |