| Boj proti vráskám - diskuze na toto téma |
Ahoj ženy, jak zvládáte boj proti vráskám? Potřebovala bych poradit, jak vrásky eliminovat. Iveta | 23.6.2022 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Boj proti vráskámSlyšela jste už někdy o žehličce na vrásky? Já jsem na ni narazila a přiznám se, že jsem tomu ze začátku úplně tak nevěřila. Nakonec jsem ji však vyzkoušela a jsem překvapená, jak dobře dokáže fungovat. Když ji používám, tak jsem pak celkově mnohem víc odpočatá a cítím, jak mám svěží pleť. Opravdu příjemně vibruje. Odpověď Marcela | 24.6.2022 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Boj proti vráskámNikdy jsem neslyšela o žehličce na vrásky. To ji používáte nějak pravidelně? Odpověď Iveta | 27.6.2022 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Boj proti vráskámHele za sebe opravdu doporučuji vyzkoušet, protože funguje perfektně. Mám žehličku na vrásky https://www.kingrayshop.cz/p/zehlicka-na-plet-proti-vraskam-bp9905-5-funkci-bila Jak jsem už psala, tak po jejím použití se cítím velmi příjemně a odpočatě. Odpověď Valounek | 27.6.2022 11:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Boj proti vráskámNedávno mi v tomhle otevřel oči článek na www.atlaso.cz/ , kde se psalo, že prostě vrásky k životu patří. Stejně jako strie nebo celulitida. Jako samozřejmě bych byla nejraději, kdybych měla ve čtyřiceti pleť jako dvacetiletá holka, ale na druhou stranu mi je jednou čtyřicet, tak je potřeba s tím žít. Na rozdíl od svého dvacetiletého já mám aspoň životní zkušenosti. :) Odpověď Sabina | 21.7.2022 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Boj proti vráskámA co nějaký kolagen holky, nezkoušely jste?
Odpověď Simona | 24.7.2022 12:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Boj proti vráskámPrý je dobrý kolagen od venira.cz, je to česká firma, která vyrábí přírodní kosmetiku a doplňky stravy.
Odpověď Věra | 21.8.2022 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Boj proti vráskámPřesně tak, já ho zrovna používám a opravdu musím říct, že to jde poznat, používám tohle https://www.venira.cz/doplnky-stravy-kolagenove-drinky/
Odpověď Sabina | 22.8.2022 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Boj proti vráskámTak super holky, moc děkuji, taky ho vyzkouším.
Odpověď Simona | 19.9.2022 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Boj proti vráskámHolky, co vám na vrásky nejvíce pomáhá? Je dobrý kolagen nebo spíš používáte nějaké krémy?
Odpověď Anna | 21.9.2022 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Boj proti vráskámJá používám kolagen i krémy. Ale můžeš vyzkoušet nejdřív třeba jen kolagen a uvidíš.
Odpověď |