| Dlouhodobé řešení erekce - diskuze na toto téma |
Četl jsem tu už několik diskuzí o řešení erekce. Nikde jsem však nenašel nějaké dlouhodobější řešení? Vašek | 22.6.2022 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhodobé řešení erekceDlouhodobé řešení existuje. Cca po dvou letech, kdy jsem bral pršáky na erekci, po kterých jsem ho měl v pozoru do hodiny jsem našel doplněk stravy, který beru denně. Mám díky tomu erekci jako před tím kdykoliv. Celkově se mi zdá i pevnější a hlavně dýl vydržím! Odpověď Erik | 24.6.2022 00:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhodobé řešení erekcePočkejte to máte erekci každý den? Když si ho berete denně? Nebo jak přesně tohle funguje co popisujete? Mám taky problém a dost mě to trápí, tam budu rád za každou kloudnou informaci. Odpověď Vašek | 26.6.2022 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhodobé řešení erekceTak takhle jsem to úplně nemyslel. Myslel jsem to tak, že denně beru doplněk stravy https://www.amarex.cz/ , díky kterému mám pak erekci vždy za situace, kdy je to zrovna potřeba. Jsem spokojený a žena také. Odpověď |