Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - MS kalhotky?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  BaLVV   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
MS kalhotky? - diskuze na toto téma
Holky, tak jsem si zase vybírala nové MS kalhotky a od Modibodi jsem narazila na rozepínací kalhotky. Docela mě to zaujalo. Na rychlé převlečení to musí být super. Máte s nimi zkušenost?

Silva | 29.6.2022 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
MS kalhotky?
Mám zatím ty klasické a většinu mám z maluna.cz ... tady ty stránky jsou pro mě novinka a hlavně oni mají plavky? :O to je teda mazec ...

Odpověď
Helča | 4.7.2022 07:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: MS kalhotky?
Modibodi jsem si naprosto zamilovala ... mám jak ty jejich menstruační kalhotky, tak i plavky a kalhoty na cvičení a neskutečně mi to usnadňuje a zpříjemňuje moje dny :)

Odpověď
Nikola | 18.7.2022 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: MS kalhotky?
Rozhodla jsem se vyzkoušet ty jejich rozepínací kalhotky a přijdou mi lepší jak ty normální, sundání je rychlé a pohodlné https://www.modibodi.cz/rozepinaci/

Odpověď
Patty | 24.7.2022 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: MS kalhotky?
No, já jsem nad nimi taky uvažovala. Docela mě zaujal ten systém. Ony musí být pohodlné, co se týká převlékání, že? Jak jsou savé?

Odpověď
Dita | 1.4.2025 08:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
MS kalhotky?
Mít možnost sledovat svůj cyklus přímo na hodinkách bylo něco, co jsem si ani neuvědomovala, že potřebuji. Dokud jsem si nepořídila https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ . Teď už nemusím neustále kontrolovat aplikace v telefonu, hodinky mi vše zobrazí přehledně a nenápadně. Oceňuji, že je funkce diskrétní a nikdo kromě mě ji nemůže vidět. Kromě toho mají hodinky i skvělé sportovní funkce, což je pro mě velké plus, protože se snažím pravidelně hýbat. Celkově jsou pro mě tyto hodinky obrovským pomocníkem a nelituji, že jsem si je pořídila.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné