Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Spánek

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  SwURY   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Spánek - diskuze na toto téma
Ahoj holky… Mám problém a prosím o vaše rady… Poslední dobou docela špatně spím, a myslím, že to bude stresem... Hledala jsem, co na to a vyskočilo na mě, že by mohl pomoci CBD olej. Je to tak? Máte s ním zkušenost?

Mirka | 29.6.2022 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Ahoj, no to mi ani nemluv. Já jsem na tom úplně stejně. Zkoušela jsem toho docela dost, co by mi mohlo pomoct, ale zatím se mi nic neosvědčilo :( Taky budu ráda za rady a tipy.

Odpověď
Katka | 28.8.2022 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že stres umí být opravdu pěkný prevít. Také s tím mám zkušenosti. Můj spánek díky tomu jednu dobu opravdu trpěl. A pak vždycky celý den trpěla já. CBD na toto opravdu pomáhá, mám s tím dobré zkušenosti. Mě ale třeba ještě pomohla výměna matrace za tvrdší. Sehnala jsem ji z https://www.vesna.cz/matrace a zjistila jsem, že se mi díky ní spí mnohem lépe.

Odpověď
Renata | 21.12.2022 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Ahoj, s CBD osobní zkušenost nemám, ale taky jsem o něm už slyšela. Rozhodně bych ho vyzkoušela být tebou. Je přírodní a nejsou u něj žádné velké vedlejší účinky, takže se není čeho bát :-) . Nám zlepšila spánek nová matrace, kterou jsem objednala zde https://www.matracky.cz/ . Špatně jsme spali ne kvůli stresu, ale kvůli proleželé matraci.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné