| Soustředění - diskuze na toto téma |
Pěkný den maminky, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo doma dítě, co se špatně soustředí? My jsme to zjistili u syna a teď hledáme info, co s tím… Dušana | 30.6.2022 07:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníAhoj, ano ano, můj syn s poruchou pozornosti docela bojuje. Někdy je to hodně náročný. Učení není vůbec snadné. Škola ho kvůli tomu nebaví. Nebo spíše to tak byla. Já jsem mu koupila toto www.drmax.cz/equazen , teda to největší balení a ten nám teda pomohl moc. Syn se začal mnohem lépe učit, soustředí se. Equazen je šetrný, to pro mě byla priorita.
Odpověď Rose | 29.7.2022 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: SoustředěníAhoj, ano, je volně prodejný. Já jsem ho koupila na https://www.drmax.cz/vyhledavani?q=equazen. Sehnat se dá v pohodě, určitě ho mají i v jiných lékárnách.
Odpověď Mirka | 1.7.2022 08:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníAha, ty jo, to jsem vůbec nevěděla, že na to něco existuje. Musím se na ten Equazen kouknout. Dá se koupit bez receptu? A mají ho v lékárně v pohodě k dostání?
Odpověď Hanka | 29.7.2022 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníAhoj, my jsme dostali doporučení na equazen. Zatím jsme ho začali užívat, tak uvidím, jak pomáhá. Ale info nám dala kamarádka, která má dceru s dyslexií a hodně si to chválí.
Odpověď Alma | 28.8.2022 07:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: SoustředěníDěkuji moc. Já jsem hledala docela dlouho něco šetrného, co by ale pomohlo. A ten equazen vypadá dobře. Zkušenosti s ním máte jaké?
Odpověď Káťa | 29.7.2022 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníTaky mám doma dyslektika… Koupila jsem mu euquazen (na www.drmax.cz/equazen). Je to šetrný lék nebo doplněk, proto jsme ho zvolili a musím říct, že změna k lepšímu vidět je.
Odpověď Radi | 26.8.2022 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníProsím tě, jak jsi na ten doplněk equazen přišla? Máš ho na doporučení?
Odpověď Blanka | 28.8.2022 07:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníAhoj, kde ten produkt koupím?
Odpověď Janinka | 2.10.2022 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníNo, nám ho doporučila neuroložka. Konzultovali jsme s ní stav syna a říkala jsem jí, že nehci žádnou chemii. A doporučila ten equazen.
Odpověď Adina | 2.10.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníAhoj, v tomto ohledu problém není. V lékárně je v pohodě k dostání. Mrkni na net, ať máš jistotu, že ho u vás mají.
Odpověď Kacula | 3.10.2022 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníPerfektní, fakt jen ty nejlepší :) On je skvělý, je šetrný, nám ho doporučila přímo neuroložka. Takže ho kupujeme a synovi vyhovuje naprosto maximálně.
Odpověď Zita | 3.10.2022 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníTen Vaxol je super. Nám se osvědčil nejvíc ze všeho, co jsme zkoušeli. Je super i pro děti, takže mám jeden sprej pro celou rodinu.
Odpověď Evaaa | 26.11.2022 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníAno, stránky www.equazen.cz jsem pročetla, je tam napsáno hodně a příjde mi, že by to mělo být přesně ono, co by nám konečně mohlo pomoci.
Odpověď Mekky | 30.11.2022 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníAhoj holky, díky moc vše za info. My jsme ten www.drmax.cz/equazen taky koupili a musím říct, že s tím, jak účinkuje, jsem opravdu hodně spokojená. Rozdíl je opravdu vidět.
Odpověď Brandy | 1.12.2022 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníJojo, je k dostání v pohodě. A je volně prodejný. Já ho kupuju na netu www.drmax.cz/equazen, to je pro mě nejvíc pohodlný. Koupím další věci, co potřebuju a nemusím nikam chodit.
Odpověď Zita | 26.12.2022 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníJá jsem nevěděla, co s tím máme dělat. Docela jsem e stresovala a syna taky… Křičela jsem na něj, ať se konečně začne soustředit :( A to byla chyba... On za to nemůže :( Taky jsme zvolili www.drmax.cz/equazen a musím říct, že s tím, jak účinkuje, maximální spokojenost. Změna je opravdu vidět.
Odpověď Jenny | 1.1.2023 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníTak super, to jsem potřebovala vědět. Ale ještě mi řekni, za jak jsi tam pozorovala díky tomu Equazenu zlepšení?
Odpověď Betka | 3.2.2023 00:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | SoustředěníJo, tohle znám :( Taky se kolikrát neudžím, i když vím, že za to malej nemůže :( Ty mu na to něco dáváš? Je něco, co pomůže?
Odpověď |