| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Holky, jaký je podle vás nejlepší způsob hubnutí? Co se vám osvědčilo? Diety, nejíst, cvičit? Já nevím, mám pocit, že na mě snad nic nefunguje... Za měsíc jedeme na dovolenou a já bych ještě něco málo ráda dostala dolů :) Jana | 4.7.2022 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíTaké se chystám letos hodně hubnout, ale chtěla bych hubnout hlavně zdravě. Jaké cvičení doma je nejefektivnější z hlediska hubnutí? Odpověď Martina | 6.7.2022 00:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíNež začala pandemie a omezení, tak jsem byla zvyklá chodit pravidelně do posilovny a dařilo se mi tak dobře držet postavu. Během covidu jsem nabrala 9 kg a dost jste to na sobě cítila. Proto jsem si pak pořídila domů rotoped a cvičím si v pohodě doma kdykoliv chci a nemusím se spoléhat na to, jestli někam mohu nebo ne. Odpověď Jana | 8.7.2022 00:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíJaký rotoped jste si domů vybrala? Kolik jste dala za kvalitní rotoped? Odpověď Martina | 10.7.2022 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutíVybrala jsem rotoped, který jsem koupila jen za 10 tisíc https://www.fitham.cz/trinfit-vivo-b500i Rotoped má setrvačník, který má 9 kg a větší lcd displej, na kterém se dá jednoduše ovládat. Má i kvalitní střed, který dlouho vydrží. Na doma perfektní stroj. Odpověď Mirka | 31.7.2022 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJestli holky držíte nějakou dietu, tak je dobré, aby jste se pročistily. Já jsem každý den užívala tady ten complex :) https://www.alpik.cz/complex-4-plus-hubnuti-pampeliska-lipa-vres-flora-natura/# Odpověď Simča | 27.8.2022 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíTen komplex znám, taky jsem ho užívala a musím říct, že mi pomohl moc. V tom hubnutí je fakt potřeba, aby ty střeva fungovala, jak mají. Na tom celém ten metabolismus stojí a tedy i hubnutí. Odpověď Jiřka | 2.10.2022 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíJá jsem od nich koupila ta probiotika přímo pro ženy a musím říct, že jsem teda nadšená :) Ty mi vyhovují maximálně. Odpověď Hanka | 29.10.2022 08:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíA v čem jsou ta probiotika vhodná pro ženy? Tam je složení, co odpovídá potřebám žen? Odpověď Elen | 2.12.2022 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíPřesně tak. Každý má jiný metabolismus, ženy jiný, než muži. Takže i ty doplňky jsou lepší brát takové, které jsou určeny přímo pro ženy nebo pro muže. Odpověď Tonka | 17.12.2022 13:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíJeště chci udělat mamce nějaký fajn balíček na vánoce :) Zdravá strava, vitamíny, doplňky stravy, přírodní kosmetika. Na alpik jsem se dívala a mají moc hezkou nabídku. Co bys tak do balíčku doporučila? Odpověď Lili | 10.7.2023 13:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíTak oni tam mají skvělé výrobky :) Mají hlavně bio a eko produkty, což je super, protože tyto produkty jsou šetrné :) Jak k tobě, tak životnímu prostředí. Zcela jistě tam vybereš a mamka bude spokojená. Odpověď |