| Co na bolest hlavy - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Holky, jak to máte s bolestí hlavy? Já s tím docela dost bojuju :( A nevím, co na to. Jako nějaké prášky by asi pomohly, ale já nechci žádnou chemii. Co se osvědčilo vám? Vanda | 30.6.2022 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na bolest hlavyJasně, vím o čem mluvíš. Znáš tento doplněk stravy https://www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60995-migreen. Je to bylinný produkt a za mě je to pecka. Mě vždycky moc pomůže. Odpověď Zuzana | 1.7.2022 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na bolest hlavyAha, super, migreen vůbec neznám, ale zkusím ho. Je bylinný, takže pro mě přesně to, co hledám. Děkuji, zkusím. Odpověď Janinka | 1.7.2022 10:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na bolest hlavyNo však jasně :) Já taky nejsem pro chemii :) Hledám jen přírodní produkty a to ten migreen je :) Odpověď Nikola | 1.7.2022 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na bolest hlavyCo vyzkoušet cbd? Mně osobně s migrénami pomohlo. Odpověď Markéta | 24.7.2022 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na bolest hlavyTaky mě to napadlo, že bych ho vyzkoušela, ale upřímně nevím které vzít. Nevím jakou roli tam hrají ty % Odpověď |