| Čárové kódy - čtečka - diskuze na toto téma |
Hledám dobrou a hlavně rychlou čtečku na čárové kódy. Zvládnete mi někdo prosím poradit, jak vybrat kvalitní čtečku? Richard | 6.7.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čárové kódy - čtečkaNa co přesně ji potřebujete? Já jsem vybíral čtečku, která bez problémů zvládne i načítání kódu z mobilů a tabletů, protože s tím zákazníci chodí opravdu hodně. Odpověď Klaudie | 8.7.2022 02:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čárové kódy - čtečkaDo mého menšího obchůdku a většího skladu za tím. Jakou čtečku jste pro sebe vybral? Odpověď Richard | 11.7.2022 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Čárové kódy - čtečkaVybral jsem čtečku s dobíjecí stanicí https://www.nc.cz/bezdratova-ctecka-carovych-a-qr-kodu-yumite-yt-2503-s-dobijeci-stanici-433mhz-precte-1d-i-2d-kody-usb_d345148.html Úplně vám bude stačit, je jednoduchá a rychlá. Dostanete k ní návod, podle kterého ji nastavíte. Jsem s ní opravdu spokojená. Odpověď Richard | 11.7.2022 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Čárové kódy - čtečkaSpokojený* Odpověď |