| Kde výhodně sjednat životní pojištění - diskuze na toto téma |
Vzhledem k tomu, že čekáme konečně rodinu bych chtěla být dobře zabezpečená a mít dobře uzavřenou životní pojistku. Nikdy jsem to ještě neřešila. Poradíte mi, kam zajít? Pavel | 6.7.2022 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde výhodně sjednat životní pojištěníTaké jsem to řešil, když bylo dítě na cestě a kupoval jsem dům na hypo. Tehdy jsem byla si v každé pojišťovně a nechal jsem si dělat nabídky na pojištění. Nejvíc se mi vyplatilo, když jsem se podíval na srovnávač pojištění, tak tam jsem našel životní pojištění výhodně. Odpověď Lucie | 8.7.2022 01:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde výhodně sjednat životní pojištěníBylo to složité na tom srovnávači? Já totiž moc nevím, jak tohle funguje. A hlavně nevím, jak se pak pojištění sjednává? Odpověď Pavel | 11.7.2022 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde výhodně sjednat životní pojištěníSrovnávač pojištění je opravdu jednoduchý. Když si otevřete stránky srovnávače https://www.klik.cz/ , tak si tam vlastně hned vyberete, o které pojištění máte zájem a pak už vyplníte jen pár údajů. Srovnání a nabídky uvidíte hned a sjednání je jednoduché. Odpověď |