| Stříbrné náušnice - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nemáte tip kde mají na internetu velký výběr stříbrných náušnic, poradíte? Zuzana | 5.7.2022 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stříbrné náušniceZdravím, velký výběr mají na www.iocel.cz mrkněte, určitě si u nich vyberete :) Odpověď Tamara | 7.7.2022 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Stříbrné náušniceSuper tip, moc díky :) Určitě si na eshopu Iocel vyberu - mají krásné šperky :) Odpověď Simona | 15.7.2022 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stříbrné náušniceJe spolehlivé objednávat šperky takhle přes internet? Přišlo vám vždycky to, co jste si objednaly? A co kvalita? Odpověď Zuzana | 17.7.2022 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Stříbrné náušniceKvalita je ověřená Puncovním úřadem, mají to na stránkách. Co se týče zkušenosti, vše mám krásné, nic nezčernalo nebo tak něco. Odpověď Denisa | 25.7.2022 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Stříbrné náušniceOno asi záleží jak odkud. Kde mají kvalitní a hezké šperky, tak je Olivie. U nich nakupuju ráda, baví mě i ten jejich zákaznický program, protože díky tomu, že tam nakupuju poměrně často, tak tam mám body, které se mi pak odečtou z nákupu ve formě peněz :) Odpověď Galetta | 12.2.2025 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stříbrné náušniceDobrý den, zrovna to taky hledám a našla jsem tento https://www.hotdiamonds.cz/_zlate-stribrne-nausnice obchod. Mají tam hlavně moc pěkné stříbrné pozlacené náušnice. Jelikož jsem letos na Valentýna sama, tak docela vážně uvažuji, že si udělám radost a pořídím si je sama. Ostatně proč by si nemohly na Valentýna dělat radost i single holky? :) Odpověď |