| Iuvenio - diskuze na toto téma |
Dobrý den, četla jsem hodně dobrých recenzí na českou kosmetiku Iuvenio, nemáte někdo osobní zkušenost? Míla | 5.7.2022 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | IuvenioZdravím, kosmetika iuvenio.com je výborná - kupuju a používám ji už skoro půl roku a pleť se mi výrazně zlepšila a vyhladila, jsem maximálně nadšená. Odpověď Andrejka | 6.7.2022 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | IuvenioTaky ji už nějakou dobu používám a co mě láká vyzkoušet je ta jejich novinka. Nemáš ji náhodou vyzkoušenou? https://www.iuvenio.com/restart/ Odpověď Míla | 8.7.2022 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IuvenioRestart od Iuvenio je výborný! Stačí nechat na tváři 10 minut a pleť je vyhlazená, jemňoučká a krásně prozářená. Odpověď Lucie | 12.7.2022 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IuvenioZkusím ho - díky za tip :) Odpověď Simona | 18.7.2022 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IuvenioMůžu se zeptat jestli tady ty AHA kyseliny neštípou? Odpověď Míla | 20.7.2022 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: IuvenioNeštípou vůbec, peeling je jemný a přitom krásně pleť vyhladí. Odpověď |