| iocel.cz - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s nákupem šperků na iocel.cz? Je eshop spolehlivý, nevíte? Linda | 6.7.2022 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | iocel.czJá na jejich stránkách šperky běžně objednávám a jsem spokojená. Mají zase jiné kousky než v klasických obchodech. Odpověď Nina | 8.7.2022 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: iocel.czVložila byste mi přímo odkaz na jejich stránky prosím? Stříbro mám taky moc ráda a člověk si někdy musí udělat radost :) Odpověď Linda | 14.7.2022 18:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: iocel.czAno, tady máte odkaz www.iocel.cz Odpověď Nina | 19.7.2022 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: iocel.czDěkuji moc, určitě si na iocel nějaký šperk objednám, mají fakt krásné kousky :) Odpověď Hanina | 15.7.2022 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | iocel.czSuper zkušenost mám s eshopem Olivie.cz kde mají opravdu pěkný výběr šperků jak dámských, tak i pánských. Odpověď Monika | 19.7.2022 05:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | iocel.czO tomto webu jsem už slyšela, ale nikdy jsem z něj neobjednávala. Taky mám strach, když objednávám z nějakého nového shopu. Mám své ověřené a nejraději objednávám z nich. Naposledy jsem si objednala pěkný náramek spojení z www.trzistestesti.cz/naramky/naramek-spojeni/ a všechno proběhlo bez problému a náramek je moc pěkný, takže tento web mohu z vlastní zkušenosti doporučit :-) . Odpověď |