| Výběr vany a umyvadla do nové koupleny - diskuze na toto téma |
Zařizujeme si s manželem nově dům. Ve starém domě jsem měla vanu, která mi nikdy nešla už pořádně vyčistit a byla hodně podrápaná. Jakou vybrat vanu, která by se nepoškrábala a k tomu i umyvadlo? Julie | 24.7.2022 01:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr vany a umyvadla do nové kouplenyManžel to řešil docela dlouho a vybíral novou vanu. Vybral vanu ze smaltované oceli, která je odolná proti mechanickému poškození, takže ji nepoškrábete. Vybral vanu, která má odpad uprostřed, takže je pohodlná i pro dva. Navíc v ní vydrží i voda dlouho teplá, protože dokáže vracet teplo zpět do vody. Já jsem s ní spokojená, protože ji stačí jen přeleštit hadříkem a je jako nová.
Odpověď Marcela | 25.7.2022 00:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr vany a umyvadla do nové kouplenyJakou vanu manžel vybral? My už to také řešíme nějakou dobu a už bych to chtěla mít hotové. Manžel ji měnil sám?
Odpověď Julie | 26.7.2022 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výběr vany a umyvadla do nové kouplenyAno, manžel si dělá všechno sám a na tohle si dokonce našel i na youtube návod, jak to usadit a udělat. Vana se kupovala od https://www.kaldewei.cz/ Používají 100 % recyklovatelnou smaltovanou ocel bez příměsí plastů.
Odpověď |