| zdravá střeva - diskuze na toto téma |
Mám problémy se střídajícími se problémy jako je zácpa a průjem. Doporučí někdo nějaký přírodní přípravek? vendy v. | 11.10.2017 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravá střevaMoje mamka trpí zácpou, co vím tak užívá Colonfit. Asi bych si našla jejich stránky a prošla si je. Odpověď Erika M. | 20.10.2017 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zdravá střevaDěkuji za radu, na www. Colonfit.cz jsem se podívala a překvapilo mě kolik zajímavého jsem se o přípravku dozvěděla. Rozhodně si ho pořídím.
Odpověď vendy v. | 23.10.2017 18:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zdravá střevaRozhodně tím nic nezkazíš. Mamka je spokojená, když jsem se jí teď ptala. Prý už ani ne hemeroidy netrpí. Odpověď Katka | 19.9.2018 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zdravá střevaTaky mám s colonfitem velice pozitivní zkušenost. POměrně dlouho jsem bojovala s hemeroidy, ale díky tady tomu doplňku se mi po nějaké době přestaly dělat. Odpověď Jana | 9.11.2019 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: zdravá střevaJá bohužel také měla s hemeroidy docela velké problémy. Bylo to tak rok zpátky. Musím říct, že jsem opravdu ráda, že se mi jich podařilo zbavit. Mně konkrétně hodně pomohla například mast na hemeroidy, kterou jsem sehnala z https://www.hemorex.cz/ :) Odpověď Andrea S. | 24.10.2017 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravá střevaNa základě recenzí jsem si colonfit koupila. Koupila jsem si ho v tabletách, které preferuji. Přípravek splnil mé očekávání, během dvou dnů mě splasklo nadmuté břicho, doufám že se časem zbavím i zácpy. Odpověď Míša J. | 25.10.2017 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravá střevaMoc děkuji na přípravek, který by mě mohl zbavit zácpy. Odpověď Kamila | 12.11.2017 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravá střevaMně hodně na problémy se zažíváním pomohla čacha od chaganela. Je to výtažek ze sibiřské houby a upravilo se mi trávění úplně skvěle. Navíc mám i díky tomu mnohem odolnější imunitu. Odpověď Martina | 16.12.2017 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravá střevaJá za sebe mohu z vlastní zkušenosti doporučit probiotika Biopron Ib-symbio + vláknina. Bezvadně srovnají zažívání už po 2- 3 týdnech užívání. Velké plus je taky, že nedráždí žaludek, což oceňuji, protože s tím mívám většinou problém. Tak se zkuste poptat v lékárně. Pokud vím, tak mají v této řadě ještě další 2 druhy, s enzymy při nadýmání a s kvasinkou při průjmech. Tak uvidíte, co by zrovna vám na vaše problémy vyhovovalo nejvíc. Odpověď Lena | 20.3.2018 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravá střevaJá jsem měla potíže s trávením,na doporučení jsem vyzkoušela pít aloe vera a trávení se mi upravilo. Odpověď Jana | 23.3.2018 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zdravá střevaA kde kupuješ aloe? Co jsem koukala na různé džusy,tak toho aloe moc neobsahují. Chtěla jsem si udělat jarní očistu a nikde jsem nic vyhovujícího zatím nenašla. Odpověď Lena | 24.3.2018 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zdravá střevaObjevila jsem kvalitní firmu dael-aloe co se zabývá výrobky z Aloe.Mohu doporučit Odpověď Soňa | 26.9.2018 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravá střevaJak jsou na tom takové ty bylinkové čaje a produkty, myslíte, že taky pomáhají ? Odpověď Hanka | 4.10.2018 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zdravá střevaUrčitě, díky složení jsou šetrnější :) třeba altaherba tady ty bylinkové čaje má www.altaherba.cz Odpověď Soňa | 19.11.2018 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zdravá střevaJe tohle prosím ono ? www.altaherba.cz/zaludek-traveni-vnitrni-organy/bylinna-cajova-smes-proti-prujmu Nic jiného jsem tam na střevní potíže nenašla tak abych objednala to co mám. Odpověď Dana | 18.11.2018 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravá střevaUrčitě by to chtělo brát i nějaké probiotika s vitamíny a minerály. Odpověď Viola | 28.8.2021 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zdravá střevaJaká je nejlepší prevence proti rakovině tlustého střeva? Nemyslím tím žádné vitamíny nebo jiné uměle udělané prostředky a doplňky stravy, které jen z lidí tahají peníze. Myslím tím třeba zdravé potraviny a tak?
Odpověď Radka | 29.8.2021 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravá střevaAno, nejlepší je upravit svůj jídelníček a prostě jíst zdravě. Velmi dobrá je na to i fermentovaná zelenina, která působí jako prevence proti tomuto onemocnění a celkově se stará o dobrou střevní mikroflóru.
Odpověď Viola | 30.8.2021 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zdravá střevaFermentovaná znamená kvašená zelenina? To si vyrábíte?
Odpověď Radka | 31.8.2021 13:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravá střevaNe ne, na to bohužel není kuchařské umění a ani čas. Kupuji si kimchi, které pravidelně dostávám domů jako člen https://www.kimchiclub.cz/
Odpověď Veronika | 20.6.2022 01:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zdravá střevaAhoj, zkoušel už někdo i miso? Docela by mě zajímalo jaké to je, protože fermentovaná zelenina mě oslovila dost. Ale nevím jak je to u misa? Je to třeba podobné chuťově?
Odpověď Žaneta | 21.6.2022 01:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zdravá střevaObojí má svojí specifickou chuť, ale miso u nás jede asi víc doma než zelenina. Miso se totiž dá dát do všeho jako dochucovadlo nebo jen tak rozmíchat ve vodě a člověk má rychle připravenou svačinu, na kterou mu stačí jen rychlovarná konvice. Do práce a na cesty opravdu pecka.
Odpověď Veronika | 22.6.2022 01:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zdravá střevaKe kupujete miso vy?
Odpověď Žaneta | 23.6.2022 00:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: zdravá střevaMiso beru od https://www.eshop.kojibakers.cz/ Jsem s ním spokojená a hlavně mají dopravu nad 1500 zdarma a po objednání nemusím na balíček čekat dlouho. Nechávám si to posílat do zásilkovny, aby si to mohla kdykoliv po práci vyzvednout.
Odpověď |