| Dobrý krém na vrásky - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaké krémy proti vráskám používáte a jste spokojené? Napíšete komentáře :) Jana | 12.7.2022 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrý krém na vráskyVýborné krémy a séra na vrásky má značka iuvenio.com, sama kosmetiku používám už skoro rok a jsem spokojená. Odpověď Petra | 17.7.2022 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobrý krém na vráskyHolky, já myslím, že značka Iuvenio získala i nějaké ocenění. Teda jejich produkty, víte o tom něco? Odpověď Verča | 27.7.2022 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dobrý krém na vráskyNarazila jsem na ni v časopise, tak jsem zkusila ty vzorečky a byla jsem hrozně mile překvapená, protože se mi ještě nikdy nestalo, že bych byla spokojená s krémy, na které narazím v časopise. Odpověď Bella | 12.3.2023 11:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dobrý krém na vráskyAhoj ženy, já jsem tedy velmi spokojená s tímto krémem https://www.topvet.cz/pece-o-plet/aktivni-pletove-kremy/60562-bioaktivni-krem-s-hadim-jedem, obsahuje syntetický hadí jed a opravdu vrásky mizí.. nádhera Odpověď |