| Rychlá a rychlá půjčka a investice - diskuze na toto téma |
Rychlá a rychlá půjčka a investice
Dobrý den, jsem fyzická osoba nabízející půjčky po celé ČR. Mít kapitál, který bude použit na poskytování krátkodobých i dlouhodobých půjček mezi jednotlivci v rozmezí od 60 000 Kč do 20 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to opravdu potřebují, úroková sazba je 2% Poskytuji půjčky Finanční, Úvěr na bydlení, Investiční úvěr , půjčka na auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1 dne po obdržení vašeho poptávkového formuláře. E-mail: wogeovahana@gmail.com nebo whatsapp +420723117416 Filip | 30.8.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rychlá a rychlá půjčka a investiceTak nějaká taková půjčka by se mi teď celkem hodila. Rád bych totiž investoval do své firmy. Mimo jiné bych potřeboval nakoupit nové kompresory. Už jsem si zkoušel hledat šroubové kompresory prodej a narazil jsem na tohoto dodavatele - https://www.kompresory-filtry-servis.cz/produkty/kompresory/kompresory-boge/sroubove-kompresory-boge Bohužel jsem ale zjistil, že ta investice by musela být větší, než jsem předpokládal, takže si asi budu muset někde půjčit. Odpověď |