| Jak ozdravit barvené vlasy? - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, začala jsem si barvit asi před rokem vlasy a mám je čím dál víc zničené. Nemáte tip na nějaké alternativní nebo zdravější barvení? Tamara | 17.7.2022 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak ozdravit barvené vlasy?Mě pomohlo až barvení rostlinnou barvou - kupuju barvu na khadi.cz a jsem moc spokojená. Odpověď Lucka | 18.7.2022 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak ozdravit barvené vlasy?Holky, to mě taky zajímá :) Co je to za barvu a kde ji seženu? Odpověď Tamara | 20.7.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak ozdravit barvené vlasy?Tady najdete veškeré informace https://www.khadi.cz/ Jde o čistě přírodní barvu, která je sytá, perfektně chytá na vlasy a kryje šediny. Barvením vlasy navíc i vyživuje a vlasy jsou na pohled silné a lesklé. Odpověď Eva | 23.7.2022 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jak ozdravit barvené vlasy?Děkuji moc za tip, značka khadi.cz se mi moc líbí, určitě jejich barvy vyzkouším. Odpověď Milena | 25.7.2022 18:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak ozdravit barvené vlasy?Holky, já od khadi kupuju i šampóny, masky a olejíčky na vlasy. Vše mají perfektní, můžu vřele doporučit. Odpověď |