| Kosmetika na citlivou pleť - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, mám hodně citlivou pleť a kosmetika z drogérie mi nesedí, poradíte? Máte někdo podobnou zkušenost? Klára | 20.7.2022 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na citlivou pleťZkuste přírodní kosmetiku, ta je mnohem šetrnější k pleti, protože neobsahuje zbytečné chemické přísady. Odpověď Lucka | 23.7.2022 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na citlivou pleťAhoj, já přírodní kosmetiku používám a pleť ji snáší dobře - mám ji taky dost citlivou. Kosmetiku kupuju na belter.cz. Odpověď Milena | 23.7.2022 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na citlivou pleťHolky, jakou značku mi doporučíte, taky bych je chtěla vyzkoušet - četla jsem na přírodní opalovací krémy hodně doporučení. Odpověď Zuzana | 29.7.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika na citlivou pleťHolky, taky značku DR.BELTER miluju, jejich kosmetiku objednávám tady https://www.belter.cz/ Odpověď Mája | 27.7.2022 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na citlivou pleťMoje zatím nejoblíbenější kosmetika je tady ta česká www.iuvenio.com. Líbí se mi jejich technologie a mé pleti naprosto vyhovuje. Odpověď Karin | 23.7.2022 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na citlivou pleťTaky si už nekupuju kosmetiku z drogérie a osvědčilo se mi to. Je lepší si připlatit i když ta značka co si kupuju je cenově dostupná a šetrná. Šla jsem do ní hlavně proto, že netestuje na zvířatech a po prvním použití vzorečků jsem objednávala plné balení a už je to rok, co ji používám a mé pleti rozhodně prospívá :) Odpověď |