| Kvalitní čtečka na QR kódy - diskuze na toto téma |
Konečně se mi plní sen a daří se mi rozjet vlastní podnik. Teď jsem však narazila na to, že potřebuji mít i čtečky na QR kódy. Můžete mi někdo trochu osvětlit podle čeho je vybírat? Lucie | 23.7.2022 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní čtečka na QR kódyZ mého pohledu je důležité vybírat čtečku, která je odolná. Koupila jsem takovou, která se nerozbije, když vám spadne na zem. Také jsem se dívala po čtečce, která zvládne načítat i z displeje mobilu. doporučuji se podívat určitě po bezdrátové čtečce. Odpověď Marta | 24.7.2022 00:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní čtečka na QR kódyNemůžete mi nějak poslat tu co máte? Třeba její označení, podle kterého bych ji mohla najít? Já tady na to opravdu nejsem moc dobrá. Odpověď Lucie | 25.7.2022 01:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní čtečka na QR kódyUrčitě to mi nedělá žádný problém. Mám čtečku, která po pogumovaný povrch, takže je opravdu odolná. Je to čtečka https://www.nc.cz/bezdratova-ctecka-carovych-a-qr-kodu-yumite-yt-2503-s-dobijeci-stanici-433mhz-precte-1d-i-2d-kody-usb_d345148.html Odpověď |