| Jakou kávu a kde kupujete? - diskuze na toto téma |
Ahoj všem :) Holky, měla bych dotaz na kávu. Jokou pijete? Jaká vám chutná? A kde ji objednáváte? My jste jich zkusili už docela dost a musím se teda přiznat, že zatím nejsmě úplně spokojeni. Budu ráda za vaše tipy. Díky moc. Sandra | 23.7.2022 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jakou kávu a kde kupujete?Vybrat dobrou kávu, je docela oříšek, protože máme každý jiné chutě. Také jsme dlouho hledali a nakonec jsme narazili na kávu od johnnycoffee a musím říct, že nám moc chutná. Odpověď Limetka | 26.7.2022 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jakou kávu a kde kupujete?Jsem ráda, že jsem narazila na tuto diskuzi, nedávno jsem si koupila nový kávovar na zrnkovou kávu a hledám opravdu dobrou a hlavně čerstvě praženou kávu, což by tato značka moha i splňovat, když jsem se dívala na jejich stránku. Jen by mě zajímalo, které kávy už máte vyzkoušené a které Vám chutnali. Budu ráda za reakci! Odpověď Sandra | 27.7.2022 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jakou kávu a kde kupujete?Já myslím, že záleží zda máte rádi kyselejší kávu či ne, pokud máte rádi klasiku, tak bych zkusila objednat tento ochutnávkový set https://www.johnnycoffee.cz/startovaci-sada Odpověď Limetka | 28.7.2022 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jakou kávu a kde kupujete?Sandro moc děkuji zkusila jsem tu startovací sadu objednat, to je dobrý balíček. Dívala jsem se, že nabízejí všechny kávy v menším balení, což mi přijde skvělé, protože si člověk aspoň může ochutnat všechny druhy káv. Děkuji za typ dám pak vědět jak nám káva chutnala :-D. Odpověď Nikola | 29.7.2025 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jakou kávu a kde kupujete?V létě mám tlak hodně nízko, občas jsem se musela i přidržet zábradlí. Chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-titan-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mě zachránily. Teď si tlak měřím každé ráno a podle toho se zařídím. Hodně vody, lehké jídlo, a samozřejmě káva. Hodinky mě dokonce samy upozorní, když hodnoty klesnou výrazně. Jsou krásné a funkční. Aplikace je jasná a srozumitelná. Jsem spokojená.
Odpověď |