Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Barvení vlasů

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  fjaJP   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Barvení vlasů - diskuze na toto téma
Ahoj holky, měla bych dotaz na barvení vlasů. Jaké barvy používáte? Teda pokud se barvíte doma? Já jsem se nechala barvit v kaděř, to mi ale nevyhovovalo, tak jsem začala o vlasy pečovat doma, ale taky nic moc. Ty barvy jsou na nic, vysušují vlasy a navíc ani dlouho nevydrží. Máte zkušenost s nějakou šetrnou barvou?

Dita | 24.7.2022 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvení vlasů
Ahoj, já tohle znám... Je to nepříjemný no... Ale já jsem zkusila rostlinné barvy na vlasy od https://www.khadi.cz/ a musím teda říc, že ty mi maximálně vyhovují. Jsou šetrné, takže vlasy neničí. Jsou zároveň syté a pefektně kryjí. Tak na ně mrkni, mají širokou nabídku.

Odpověď
Irena | 25.7.2022 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvení vlasů
Ahoj, ano ano, barvy od khadi.cz jsou super. Jsou šetrné, to mi vyhovuje maximálně. Ale teda doporučuju používat i jejich vlasovou kosmetiku. Ta se o vlasy postará komplexně :)

Odpověď
Buffy | 18.8.2022 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvení vlasů
Na tu jejich vlasovou kosmetiku jsem se dívala. Zaujaly mě ty khadi vlasové oleje. Máte s nimi zkušenost? Jak se vám osvědčily?

Odpověď
Dušana | 30.8.2022 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Barvení vlasů
Já si od nich kupuju tento vlasový ole https://www.khadi.cz/khadi-vlasovy-olej-vitalita-rust-50-ml. Koupila jsem si ho proto, že je na podporu růstu vlasů a musím říct, že super. Jsem nadšená, krásně funguje. Vlasy mám fakt perfektní.

Odpověď
Erika | 25.10.2022 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Barvení vlasů
Jo? Kupuješ si od nich i vlasovou kosmetiku? A jsi s ní spokojená? Já pořád hledám péči, co mi bude vyhovovat. Tak asi zkusím tu od khadi :)

Odpověď
Linda | 27.11.2022 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Barvení vlasů
Jojo, hele, když si koupíš ten olejíček, budeš nadšená. Mají tam olejíčky řešící snad každý problém s vlasy :) Určitě si tam vybereš.

Odpověď
petra | 19.8.2022 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvení vlasů
já už vlasy nebarvím, rozhodla jsem se pro ozvláštnění metodou clip in a působí to moc hezky, vřele doporučuji

Odpověď
Linda | 20.8.2022 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kde jste je koupila? Ráda bych taktéž pořídila

Odpověď
Petra | 21.8.2022 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Barvení vlasů

Odpověď
Linda | 22.8.2022 13:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak ty vypadají luxusně,.. stránku teda neznám, ale rozhodně mě to velice zaujalo..Děkuji mnohokrát za tip, jdu si prohlídnout ostatní produkty

Odpověď
Petra | 23.8.2022 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaké jsou vlasy na omak? jsou opravdu jako pravé?

Odpověď
Linda | 19.9.2022 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Barvení vlasů
Jasně, řekla bych tééměř k nerozeznání.

Odpověď
Jana | 21.9.2022 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Barvení vlasů
A ty máte koupené na tom www.hotstyle.cz?

Odpověď
Linda | 25.9.2022 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvení vlasů
Já ano, a velice teda doporučuju pokud zamýšlíte koupi

Odpověď
daniela | 13.10.2022 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem sice o tomto způsobu prodloužení nepřemýšlela, ale když to tady tak čtu, tak by to mohlo být řešení přímo pro mě.. Vypadá to velice dobře

Odpověď
Klára | 20.4.2023 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvení vlasů v těhotenství - přírodní cesta
Ahoj Holky, nějaké aktuální tipy na přírodní barvení vlasů a kosmetiku pro těhulky? Jsem ve čtvrtém měsíci a chci přejít na přírodní kosmetiku a hennu, vlásky jsem barvila dříve klasickou drogerkou (blond), od začátku těhotenství jsem nebarvila.

Odpověď
Erika | 21.4.2023 13:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Barvení vlasů v těhotenství - přírodní cesta
Ahoj, já se dříve barvila chemickými barvami z drogerie, taky v těhotenství jsem nechtěla vlasy zatěžovat chemií a toxiny, tak jsem zvolila alternativu ve formě henny. Měla jsem trošku obavy, protože henna občas na barvené vlasy chemií nechytne tak, jak bychom chtěli a navíc v těhotenství vlasy chytají také jinak, ale výsledek super, chce to tak dvě aplikace, než chytne hezká blond, občas umývám heřmánkem na stažení žluté, ale za mě henna top. Všechno, včetně přírodní vlasové i tělové kosmetiku, protože to už jde více méně ruku v ruce, kupuju tady https://www.khadi.cz/khadi-rostlinna-barva-na-vlasy-slunecni-blond.

Odpověď
Linda | 28.9.2022 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvení vlasů
Tak já to teda taky koupím na www.hotstyle.cz když jste tam tak spokooo

Odpověď
stela | 30.9.2022 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvení vlasů
Kdo máte zakoupené clip in pásky s pravýma vlasama, jde to poznat v účesu?

Odpověď
Gábina | 12.11.2022 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já ano, mám doma dvoje a jsou super. Vydrží snad všechno, uplně jak naše na hlavě.. poznat to rozhodně nejde když vychytáte odstín k vašim vlasům

Odpověď
Jitka | 8.12.2022 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvení vlasů
Kupujete si někde na netu barvy na vlasy? Ráda bych si to vyzkoušela sama doma. Nebaví mě platit takové peníze u kadeřnice. Máte zkušenosti třeba s tímto? https://www.notino.cz/wella-professionals/color-fresh-barvici-maska-pro-vsechny-typy-vlasu/

Odpověď
Sonny | 14.12.2022 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, kupuju si barvy na vlasy jen na netu. Já si teda potrpím na kvalitní přírodní barvy, protože ty jediné mi vyhovují a vlasy neničí. Oblíbila jsem si barvy od https://www.khadi.cz/. Dokonce letos dělám i vánoční balíčky s jejich produkty, protože když moje rodina viděla moje vlasy, chce to taky zkusit :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné