Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Přírodní barvy na vlasy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  bAVMH   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Přírodní barvy na vlasy - diskuze na toto téma
Pěkný den :) Holky, docela dlouho si už doma barvím vlasy, ale to dlouhodobý barvení nešetrnýma baravama se už prostě projevuje :/ Vlasy mám zničené, suché... No hrůza :( Koukala jsem na přírodní barvy a hodně se doporučují barvy od https://www.khadi.cz/. Máte s nimi zkušenost?

Tamara | 22.7.2022 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní barvy na vlasy
Zdravím, já barvu na vlasy od khadi.cz kupuju a už asi půl roku se barvím a vřele značku doporučuji. Barva od khadi vlasy zároveň i vyživuje a vlasy jsou silné a lesklé.

Odpověď
Ilona | 24.7.2022 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Přírodní barvy na vlasy
Přírodní barvy na vlasy od khadi.cz znám a musím říct, že jsem s nimi spokojená moc. Jinak se teda přiznám, že krom barev na vlasy od nich kupuju i další přípravky na vlasy a celá ta kombinace jejich péče je super. Díky nim mám krásné a zdravé vlasy.

Odpověď
Julie | 25.7.2022 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní barvy na vlasy
Holky, já jsem měla obavy, protože mám svoje vlasy šedé, tak jsem nevěděla, jak dobře mi přírodní barva od khadi šediny obarví. Ale je to super - kryje šediny perfektně :)

Odpověď
Lamonida | 21.3.2023 08:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní barvy na vlasy
Ahojky já si vlasy vůbec nebarvím, mám pěknou barvu, tak jsem si říkala, že je zbytečné si vlasy ničit chemií. Ale teď už mi začínají vlasy šedivět, takže budu muset začít s barvením. A vzhledem k tomu, že si nechci vlasy zatěžovat chemií, tak jsem si říkala, že bych šla do přírodní barvy. Na barvu khadi jsem se dívala a líbí se mi složení. Jen by mě zajímalo, zda šediny dostatečně překryje.

Odpověď
Karla | 23.3.2023 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Přírodní barvy na vlasy
Určitě se nemusíš bát, šediny ti překryje, mamka ji používá a jako šedivá už je a krásně ji to překryje. A je to daleko šetrnější barvení než chemickými barvami. Takže bych se toho nebála :-)))

Odpověď
Lamonida | 29.3.2023 11:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Přírodní barvy na vlasy
No právě proto se o to zajímám, protože bych si nerada vlasy ničila...a myslíš, že je nutné před prvním barvením použít i to hloubkové čištění aktivním uhlím?

Odpověď
Karla | 3.4.2023 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Přírodní barvy na vlasy
Tak asi záleží jak dalece máš vlasy znečištěné, možná bych to i raději udělala, protože tě to zbaví zbytku parabenů a silikonů a zároveň Ti to vyčistí i pokožku hlavy :-).

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné