Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Přírodní opalovací krémy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  JXvUQ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Přírodní opalovací krémy - diskuze na toto téma
Zdravím, nakupujete někdo přírodní opalovací krémy? Dáte mi tip na kvalitní a osvědčenou značku?

Markéta | 21.7.2022 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní opalovací krémy
Já opalovací krému kupuju na stránkách belter.cz. Mají skvělé produkty, které nedráždí pokožku.

Odpověď
Zuzana | 24.7.2022 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Přírodní opalovací krémy
Co je to za značku prosím, taky bych opalovací krémy, které jsou čistě přírodní, vyzkoušela.

Odpověď
Markéta | 30.7.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Přírodní opalovací krémy
Jde o německou přírodní kosmetiku DR.BELTER, vše objednávám na stránkách https://www.belter.cz/

Odpověď
Erika | 5.8.2022 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní opalovací krémy
Potřebovala bych si pořídit dobrý a kvalitní opalovací krém na citlivou pokožku. Chystáme se zase po dlouhé době na dovolenou k moři a opravdu nerada bych se spálila. Poradíte mi prosím?

Odpověď
Radka | 10.8.2022 01:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Přírodní opalovací krémy
Podle mě to hodně lidí podceňuje. Také jsem hledala dobrý opalovací krém a nakonec jsem narazila na pěnu, která se dá daleko líp rozetřít a dokáže tak líp chránit než krém. Navíc co jsem pěnu vybrala tak obsahuje i vitamín E.

Odpověď
Erika | 13.8.2022 08:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Přírodní opalovací krémy
Jakou pěnu kupujete? A kolikátka to teda je ve srovnání s opalovacím krémem?

Odpověď
Radka | 17.8.2022 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Přírodní opalovací krémy
Kupuji si pěnu třicítku. Doporučuji vyzkoušet https://www.kingrayshop.cz/p/wellmaxx-sun-care-sun-protection-mousse-spf30-200ml , uvidíte jak se vám to bude krásně roztírat pro mě je to o hodně lepší než klasický opalovací krém.

Odpověď
Denisa | 25.6.2025 09:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní opalovací krémy
Na dovolenou v Chorvatsku jsme vzali oba kluky, což je vždycky výzva. Staršího jsme nechali víc „na volno“, ale tomu mladšímu jsme pořídili dětské chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-modra/ a byla to trefa do černého. Díky hodinkám jsme ho nemuseli držet neustále za ruku, ale zároveň jsme měli jistotu, že víme, kde je. Hodinky zvládly bez problémů lokalizaci i volání, a to i na pláži s horším signálem. Překvapila mě výdrž baterie. I při častém používání vydržely přes dva dny. Pro mě jednoznačně klíčová výbava na dovolenou s dětmi.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné