| Eko kalhotky - diskuze na toto téma |
Holky, jaké MS pomůcky používáte? Já se přiznám, že jsou mi blíž ty alternativní metody ochrany. Kupuju si MS kalhotky. Ale docela by mě zajímalo, zda se dají někde sehnat kalhotky, co jsou tak nějak ekologické, udržitelné? Díky moc. Terka | 24.7.2022 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Eko kalhotkyUrčitě něco takového seženeš na www.modibodi.cz jelikož tam mají spoustu novinek :) Odpověď Ester | 18.8.2022 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Eko kalhotkyNa modibodi jsem se dívala a oni mají MS legíny. Ty mě docela zaujaly. Jaké jsou při sportu? Jsou spolehlivé? Odpověď Míla | 19.9.2022 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Eko kalhotkyNo, při MS jsem se sportu docela vyhovovala. Já jsem nosila při MS vložky, a to na sport není to pravé. Takže jsem hledala, co bude nejlepší, abych se nemusela omezovat. Zkusila jsem MS kalhotky. Ty jsou super. Ale pak jsem narazila právě na ty modibodi MS leginy. Ty mě zaujaly, tak jsem si je koupila a musím říct, že jsou bezvadný. Jsou pohodlný a spolehlivý. Na sport super! Odpověď Michala | 25.10.2022 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Eko kalhotkyHele, na tom modibodi mají i rozepínací MS kalhotky. Ty mě teda zaujaly dost. Ani jsem nevěděla, že jsou k sehnání :) Myslím, že třeba na rychlé převlečení budou super. Máte s nimi zkušenost? Jak se vám osvědčily? Odpověď |