Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Bílé zuby

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  QROf   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bílé zuby - diskuze na toto téma
Pomocí čeho si udržujete bílé zuby?

Eva | 11.10.2024 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bílé zuby
Víte co by zajímalo mě? Jakým způsobem si celkově udržovat zdravá ústa, která budou mít krásné a zdravé zuby, ale také která budou chráněná před záněty, afty a dalšími věcmi?

Odpověď
Radka | 16.10.2024 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bílé zuby
Úplně rozumím, co tě zajímá, protože jsem řešila podobné věci – chtěla jsem mít nejen zdravé a bílé zuby, ale také celkově zdravá ústa bez zánětů a aftů. Kromě pravidelného čištění zubů dvakrát denně jsem zjistila, že je dobré věnovat pozornost i podpoře ústní mikroflóry. Hodně mi pomohly tablety https://www.lekarnasenimed.cz/lyzaty-a-enzymy/bac-entos-oralni-mikroflora-20-tablet , které se rozpouštějí přímo v ústech a pomáhají udržet rovnováhu mikroflóry. Beru je dvakrát denně po dobu deseti dnů, a pak pokračuji s jednou tabletou večer pro dlouhodobější účinek. Od té doby, co je používám, mám mnohem méně problémů se záněty dásní nebo s afty a celkově mám lepší pocit z ústní hygieny. Navíc doplňuji péči mezizubními kartáčky a ústní vodou. Pokud chceš mít opravdu zdravá ústa, doporučuji to vyzkoušet jako doplněk ke klasické hygieně.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné