Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 05. dubna 2026, svátek má Miroslava, zítra Vendula
Vyhledávání

Diskuse - Dieta

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  BKWCf   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dieta - diskuze na toto téma
S jakými dietami máte holky zkušenost, že se na nich dá zhubnout a hlavně nebudu hladovět?

Katka | 17.8.2022 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Za mě rozhodně ketodiet. Na tu bych nedala dopustit, protože díky ní vypadám tak, jak vypadám a konečně si můžu vybírat v tom, co si na sebe obleču :)

Odpověď
Simona | 31.8.2022 08:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dieta
Jak dlouho si ji držela a kolik si na ní zhubla? Taky mě tady ta dieta láká, ale bojím se, že bych to nevydržela :/

Odpověď
Katka | 10.9.2022 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dieta
Jídla mají chuťově super takže bych neviděla důvod proč by si to nevydržela :). Pokud chceš opravdu zhubnout a vypadat dobře, tak je to přece velká motivace, ne? Jestli si ten jídelníček nechceš sestavovat sama, tak doporučuju tady ten balíček https://www.ketodiet.cz/p/3-tydenni-balicek-medium-1-krok/ který vybíráš podle toho, jakou máš nadváhu.

Odpověď
Simona | 17.9.2022 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dieta
A jak dlouho si ji držela nebo jak dlouho je vhodné ji držet?

Odpověď
Katka | 20.9.2022 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dieta
Držela jsem ji přes dva měsíce a zhubla jsem 12 kilo :). Držet by si ji měla tak jak dlouho, jak potřebuješ respektive kolik potřebuješ zhubnout ;)

Odpověď
Simona | 25.9.2022 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Dieta
No už mám objednaný ten balíček číslo jedna a jsou celkem 3 tak jsem zvědavá, kolik se mi podaří zhubnout.

Odpověď
Lenka | 4.5.2024 08:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Aby se mi dařilo lépe držet zdravý životní styl, tak jsem si kvůli sledování jak na tom jsem pořídila chytré hodinky. Důležitým prvkem je jejich upozorňování na zdraví. Chytré hodinky mohou sledovat srdeční frekvenci v reálném čase a upozornit uživatele na případné nepravidelnosti. Některé modely dokonce umí detekovat stres nebo vysoký tlak a nabídnout uživatelům jednoduché relaxační cvičení. Vybrala jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-reminkem/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné