| Dieta - diskuze na toto téma |
S jakými dietami máte holky zkušenost, že se na nich dá zhubnout a hlavně nebudu hladovět? Katka | 17.8.2022 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dieta Za mě rozhodně ketodiet. Na tu bych nedala dopustit, protože díky ní vypadám tak, jak vypadám a konečně si můžu vybírat v tom, co si na sebe obleču :) Odpověď Simona | 31.8.2022 08:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dieta Jak dlouho si ji držela a kolik si na ní zhubla? Taky mě tady ta dieta láká, ale bojím se, že bych to nevydržela :/ Odpověď Katka | 10.9.2022 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dieta Jídla mají chuťově super takže bych neviděla důvod proč by si to nevydržela :). Pokud chceš opravdu zhubnout a vypadat dobře, tak je to přece velká motivace, ne? Jestli si ten jídelníček nechceš sestavovat sama, tak doporučuju tady ten balíček https://www.ketodiet.cz/p/3-tydenni-balicek-medium-1-krok/ který vybíráš podle toho, jakou máš nadváhu. Odpověď Simona | 17.9.2022 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dieta A jak dlouho si ji držela nebo jak dlouho je vhodné ji držet? Odpověď Katka | 20.9.2022 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dieta Držela jsem ji přes dva měsíce a zhubla jsem 12 kilo :). Držet by si ji měla tak jak dlouho, jak potřebuješ respektive kolik potřebuješ zhubnout ;) Odpověď Simona | 25.9.2022 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Dieta No už mám objednaný ten balíček číslo jedna a jsou celkem 3 tak jsem zvědavá, kolik se mi podaří zhubnout. Odpověď Lenka | 4.5.2024 08:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dieta Aby se mi dařilo lépe držet zdravý životní styl, tak jsem si kvůli sledování jak na tom jsem pořídila chytré hodinky. Důležitým prvkem je jejich upozorňování na zdraví. Chytré hodinky mohou sledovat srdeční frekvenci v reálném čase a upozornit uživatele na případné nepravidelnosti. Některé modely dokonce umí detekovat stres nebo vysoký tlak a nabídnout uživatelům jednoduché relaxační cvičení. Vybrala jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-reminkem/
Odpověď |