| Čištění pleti - diskuze na toto téma |
Jaké produkty a od jaké značky by jste mi doporučily na čištění pleti? Lenka | 16.8.2022 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čištění pletiV dnešní době je z čeho vybírat akorát mi přijde, že kvalita kosmetiky šla dost dolů, proto mně osobně docela trvalo než jsem našla takovou, co mi vyhovuje, ale naštěstí se povedlo a je to rok co ji používám a mám díky ní hezčí pleť. Kupuju si komplet péči od Iuvenia a vyhovuje mi. Odpověď Pavlína | 12.9.2022 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čištění pletiNa tu jsem se dívala, narazila jsem na ni dokonce i v časopise a líbí se mi moc jejich hodnocení, ale vidím to prvně na vzorečky, protože dost značek co jsme vyzkoušela mě na pleti štípalo. Odpověď Lenka | 19.9.2022 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čištění pletiCo je perfektní, tak ta jejich essence. Je to druhý pečující krok hned po čištění a mám po ní krásně jemnou pleť https://www.iuvenio.com/fresh/ Odpověď Kamila | 16.6.2023 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čištění pletiTuhle kosmetiku neznám. Já moc ráda nakupuju na Notinu. Tam mají skvělé produkty, kvalitní a hlavně mají dokonalý výběr. Odpověď Ilona | 3.7.2023 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Čištění pletiHele, na to Notino jsem se dívala a produktů mají teda opravdu hodně... co se tobě osvědčilo na tu pleť? Odpověď Míša | 10.12.2022 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čištění pletiPoužívám kompletní péči na pleť od garnieru a s tou jsem spokojená. Mé pleti vyhovuje, prospívá, takže je to na ní i znát :) Odpověď Vikky | 27.12.2022 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čištění pletiKde tu péči kupuješ? Normálně v drogerce? Mají tam vše, co hledáš nebo nakupuješ někde na netu? Odpověď Míša | 14.1.2023 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Čištění pletiNa kompletní čištění pleti používám tady ten gel a ten je naprosto dostačující :) https://www.notino.cz/garnier/bio-cistici-gel/ pak jenom nanesu krém a hotovo. Odpověď Inna | 6.2.2023 02:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Čištění pletiTaky mi vyhovuje garnier. Jako v poměru cena vs kvalita je to za mě pecka. Odpověď Anďa | 21.2.2023 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Čištění pletiMají to co na eshopu i na těch jejich prodejnách? U nás máme jednu, ale ještě jsem se tam nedostala a na eshopu jsem si toho dost vyhlídla, tak jestli tam ten výběr bude stejný? Odpověď Ronda | 4.5.2023 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čištění pletiTo Notino je super :) Já ho mám moc ráda, nakupuju tam hodně často, protože ta jejich nabídka je opravdu skvělá, široká a super ceny :) Jinak teda, na to čištění pleti si od nich kupuju skincare od Elemis :) Ta péče je super, skvěle mi vyhovuje. Odpověď Pavlína | 5.5.2023 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čištění pletiJá jsem péči od Elemis zatím nezkoušela, ale docela mě láká ji zkusit. Co jsem se tak dívala, tak mě hodně ta jejich pleťová řada zaujala. Co od nich všechno používáš? Odpověď Ella | 16.6.2023 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Čištění pletiUrčitě si ji kup. je skvělá, já jsem lepší péči zatím nenašla. Koukni se třeba na tuto sadu https://www.notino.cz/elemis/energising-cleanse-toner-darkova-sadapro-dokonale-vycisteni-pleti/. Myslím, že ta by mohla být dobrá, ne? Jako startovací sada skvělá. Odpověď |