| Bolesti hlavy - diskuze na toto téma |
Nedostala bych tady doporučení na něco přírodního, co by mi pomohlo s bolestí hlavy? Nejsem zastáncem těch chemických dryáků, vždycky jsem to vydržela bez toho aniž bych si dala něco na bolest, ale v poslední době je to horší a horší. Niki | 31.7.2022 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolesti hlavyTo jsem na tom dost podobně a když můžu, tak sahám po bylinkových produktech, když mám nějaký zdravotní problém. Odpověď Andrea S. | 10.8.2022 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolesti hlavyNezkoušeli jste svíce Hoxi? Já je používám na bolest hlavy a nemusím do sebe cpát prášky. Odpověď Kateřina | 18.8.2022 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolesti hlavyJá bych je chtěla vyzkoušet. Jak to děláte? Odpověď Andrea S. | 25.8.2022 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bolesti hlavyZáleží odkud ta bolest jde, tak podle toho přikládám. Podívej se na hoxi stránky, mají to tam skvěle popsané. Odpověď Kateřina | 27.8.2022 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Bolesti hlavyA kde to prosím najdu? Odpověď |