| Návlek na penis - diskuze na toto téma |
Ahoj kde bych si mohla koupit nějaký dobrý Návlek na penis? Nikdy jsem nic takového nekupovala tak budu ráda za nějaké dobré tipy. Co bych ale ráda, tak aby z toho měl požitek i chlap, pokud by to šlo :) Silva | 4.8.2022 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Návlek na penisMáme doma tady tento, kde ten penis není úplně uzavřený v návleku, takže tě ucítí a navíc ještě vibruje https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/navleky-na-penis/zero-tolerance-vibrating-girth-enhancer-black Odpověď Milka | 4.10.2022 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Návlek na penisTak pokud i vibruje, tak by se to mohlo s ním líbit i chlapovi, ne? A není to jen zpestření pro mě :) Odpověď Zdenka | 29.10.2022 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Návlek na penisJá jsem se na návleky koukala hodně. Moc jsem je chtěla s chlapem zkusit. Na e-kondomy těch nívleků mají opravdu hodně :) Tak jsem ráda, že mám info o tom vbračním, protože tak si to užije i chlap. Odpověď Karla | 30.11.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Návlek na penisNo a jaký ten návlek jste si teda pořídili? Ten vibrační? Nebo jste zvolili nebo i zkusili jiný? Odpověď Radka | 18.12.2022 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Návlek na penisKoupili jsme jak vibrační tak i obyč. A musím říct, že ten sex je super s oběma. Jen určitě s vibračním si to víc užívá i chlap :) Odpověď |