| Dárek pro sestru - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradíte jaký dárek koupit pro sestru k narozeninám? Bude mít 20 let. Sylva | 4.8.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro sestruZdravím, mrkněte na iocel.cz - mají krásné šperky, ty vždycky potěší :) Odpověď Romana | 7.8.2022 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro sestruTo je fakt, já taky šperky miluju a hrozně ráda je dostávám :) Ale to asi fakt každá ženská :) Odpověď Eliška | 10.8.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro sestruTo je fakt :) Taky ráda špeky dostávám na zrovna na www.iocel.cz mají šperky fakt parádní. Odpověď Mia | 12.8.2022 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dárek pro sestruMoc děkuji, na Iocel mají velký výběr a fakt parádní šperky. Odpověď Marta | 11.8.2022 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro sestruJá teď přemýšlím co dát sestře se snoubencem ke svatbě. Chci jim dát peníze, protože vím že nechtějí žádné dary ale radši si vyberou sami, ale zároveň to nechci odbýt jenom tím a ráda bych jim dala ještě něco na památku, máte nějaké nápady? :)
Odpověď Lenik | 14.8.2022 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro sestruPodívej se na svatbomilka.cz já tam vybrala pro kamarádku ke svatbě krásné fotoalbum a nechala jim udělat dřevěné blahopřání a moc se jim to líbilo, všichni to potom chodili obdivovat :-)
Odpověď Marta | 15.8.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro sestruTak to je parádní! Moc děkuju za tip, přesně něco takovýho jsme si představovala, super :)
Odpověď Tereza | 2.4.2023 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro sestruPodařilo se mi udělat sestře fakt radost. Dlouho si totiž přála chytré hodinky a mě se podařilo sehnat hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-4-stribrna/ Za tu cenu paráda, spousta funkcí a hlavně jednoduché ovládání v přehledném menu. Odpověď |