Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Snadná inzerce půjček zdarma

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  dzZGO   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Snadná inzerce půjček zdarma - diskuze na toto téma
Snadná inzerce půjček zdarma Jste ve špatné finanční situaci, nemůžete splácet měsíční poplatky, dluhy, spotřebitelské půjčky, hrozí vám exekuce nebo již exekuci máte, pomůžeme vám Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se mu poskytnout co nejvíce výhodné řešení jeho obtížné finanční situace. Nabízíme krátkodobé půjčky, například na několik měsíců, ale také dlouhodobé. Email: Michaela.rojickova55@gmail.com Whatsapp: +420604651865

nabidkapujcek | 7.12.2022 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Snadná inzerce půjček zdarma
Jsem soukromý investor, který své peníze půjčuje opravdu všem bez rozdílu. Není to ani nebankovní společnost, ani banka. Jsou to opravdu moje peníze, které mohu nabídnout za velmi rozumných podmínek. Registrace nebo provedení by nemělo být překážkou. I pod těmito fakty vás mohu podpořit. Jednoduchá organizace, rychlá platba, sjednocení půjček, žádné zbytečné diskuze. Pokud máte zájem o solidní obchod se skutečným soukromým investorem, neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně. Email: nabidkapujcek@email.cz WhatsApp: +420720631121

Odpověď
Pavlína Světlíková | 1.8.2024 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Legální a důvěryhodné půjčky
Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky 24hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování pro svůj domov, pro své podnikání, pro nákup auta, pro nákup motocyklu, pro zahájení vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby, o tom nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 30 000 do 10 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Bez ohledu na množství. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splátky. Napište nám své osobní půjčky:E-mail pavlinasvetlikova9@gmail.com

Odpověď
Prikazky Radek | 15.10.2024 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte-li zájem o půjčku, kontaktujte pokud možno poctivého investora
Dobrý den, právě jsem dostal půjčku od Příkazka Radka, po mnoha neúspěšných pokusech získat půjčku jsem viděl příspěvek ženy o tom, jak dostal půjčku z Příkazky, rozhodl jsem se ho kontaktovat, poslal jsem jí email a on mi odpověděl, že jak půjčka funguje , po dokončení procesu jsem byl tak v šoku, když jsem bez problémů dostal na účet půjčku 1 000 000 Kč. Pro vaši půjčku je nejlepší kontaktovat. e-mailem: prikazkyr@gmail.com nebo whatsapp +420777485067

Odpověď
Vendula Pončíková | 16.10.2024 01:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poskytovatel soukromých půjček
Hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik budete chtít. Vyžádejte si nezávazné posouzení a získejte skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně: vendulaponcikova@gmail.com

Odpověď
Vendula Pončíková | 19.10.2024 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřebujete půjčku k organizaci vlastního podnikání?
Nabízíme všechny typy úvěrů - Podnikatelský úvěr / Realitní projekt - Financování 24 hodinová úvěrová služba je společnost poskytující komplexní finanční služby, která se zavázala pomáhat našim klientům zlepšit jejich dlouhodobý finanční úspěch. Naše přizpůsobené programy jsou navrženy tak, aby pomáhaly růst, chránit a šetřit bohatství našich klientů poskytováním špičkové úrovně personalizovaných služeb. Jsme investiční/finanční společnost, která se specializuje na projektové financování a obecnou nabídku finančních služeb. Naše hlavní funkce vám pomůže s kompletním financováním prostřednictvím našich renomovaných úvěrových institucí. Jsme otevřeni mít s vámi dobrý obchodní vztah. V současné době máme zájem o financování životaschopných podniků, investic nebo projektů v následujících oblastech zájmu: * Založení franšízy * Akvizice podniku * Expanze podniku * Kapitálový / infrastrukturní projekt * Nákup komerční nemovitosti * Plnění

Odpověď
Prikazky Radek | 20.10.2024 06:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Chcete-li získat půjčku, kontaktujte poctivého investora
Ahoj moji lidé, požádal jsem o půjčku na peněžní poukázku Potřebuji půjčku ve výši 3 000 000 pro podnikání poctivý investor říká, že musím zaplatit poplatek, abych měl půjčku Byl jsem šokován, když řekl, takže si myslím, že je to podvod, jen doufám, že to zaplatím a získat kontakt v příštích 10 munit také zde zpráva na mém telefonu Byl jsem překvapen, když půjčka dorazila na můj účet, protože mě podvedli o částku 50 000, díky bohu, že jsem dostal půjčku bez problémů nejlepší kontaktní e-mail: prikazkyr@gmail.com nebo whatsapp +420777485067

Odpověď
Ondreka Jiri | 20.10.2024 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Chcete-li získat půjčku, kontaktujte poctivého investora
Ahoj moji lidé, požádal jsem o půjčku 3 000 000 na podnikání, čestný investor říká, že musím zaplatit registrační poplatek, byl jsem šokován, když řekl, takže si myslím, že to byl podvod, jen doufám, že zaplatím registrační poplatek, po poplatku mám smlouvu podepsat další 1 hodinu po odeznění smlouvy dostanu zprávu na můj telefon Byl jsem překvapen, když půjčka dorazila na můj účet, protože mě podvedli o částku 50 000 díky Bohu, kterou jsem dostal půjčka bez problémů, pokud nechcete přijít o peníze pro podvodníka kontaktujte email:prikazkyr@gmail.com nebo whatsapp +420777485067

Odpověď
Salamoun Lukas | 5.5.2025 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj Všichni lidé potřebují půjčku, aby měli půjčku, kontaktujte poctivého investora
Ahoj Všichni lidé potřebují půjčku, aby měli půjčku, kontaktujte poctivého investora Nemohl jsem uvěřit online půjčce, dokud jsem ji nepotvrdil a byl jsem velmi rád, když jsem ji dostal od Salamoun Lukas, kdokoli, kdo potřebuje půjčku, kontaktujte pana Lukase, aby vám pomohl. Pracuji jako kadeřnice 2 roky a nemohla jsem mít peníze na rozjezd podnikání, tak jsem se snažila najít skutečnou firmu, která by mi pomohla s půjčkou. Pak jsem viděl lidi mluvit o panu Lukášovi, který jim pomohl získat půjčku, tak jsem také kontaktoval pana Lukáše a on mi pomohl s půjčkou, kterou jsem požadoval ve výši 30 000,00 eur. Jeho e-mail zde: salamounlukas16@gmail.com

Odpověď
Martin Kratochvil | 27.5.2025 01:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a snadná půjčka bez podvodů
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: kratochvilmartin881@gmail.com

Odpověď
Stefan Jaroslav | 29.10.2025 08:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčkách od soukromých osob naleznete na emailové adrese: stefanjaroslav255@gmail.com

Odpověď
Lenka cechlovasky | 27.1.2026 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hledáte rychlou půjčku do 24 hodin?
Hledáte rychlou půjčku do 24 hodin? Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoliv. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké škále poskytovaných finančních půjček nabízíme všem výhodné finanční půjčky od 30 000 do 70 000 000 Kč, tuto půjčku může získat téměř každý žadatel v ČR. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky služby. Peníze můžete použít na cokoliv potřebujete. Tato nabídka platí pro celou ČR. Neváhejte kontaktovat,: pujckauver01@gmail.com Whatapp: +420 737 587 191

Odpověď
jana | 5.6.2023 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Snadná inzerce půjček zdarma
ahoj všichni, chci, abyste věděli, že u této společnosti můžete snadno získat půjčku, její podmínky půjčky jsou velmi flexibilní, můžete mít půjčku až 50 000 000 Kč s velmi dostupnou sazbou, pospěšte si nyní nabídka stále platí kontaktujte je prostřednictvím e-mailu: pechocovamichaela99@gmail.com whatsapp+ 225 636 045

Odpověď
rychlá nabídka půjčky všem občanům ČR | 3.5.2024 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Snadná inzerce půjček zdarma
Snadná inzerce půjčky zdarma ahoj všichni, chci, abyste věděli, že od této společnosti můžete snadno získat půjčku, její podmínky půjčky jsou velmi flexibilní, můžete mít půjčku až 50 000 000 Kč s velmi dostupnou sazbou, pospěšte si, nabídka stále platí , kontaktujte je na email:mkopecka86@gmail.com

Odpověď
rychlá nabídka půjčky všem občanům ČR | 3.5.2024 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Snadná inzerce půjčky zdarma ahoj všichni, chci, abyste věděli, že od této společnosti můžete snadno získat půjčku, její podmínky půjčky jsou velmi flexibilní, můžete mít půjčku až 50 000 000 Kč s velmi dostupnou sazbou, pospěšte si, nabídka stále platí , kontaktujte je na email:mkopecka86@gmail.com

Odpověď
Prikazky Radek | 20.10.2024 08:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka rychlé půjčky
Dobrý den, máte málo hotovosti, potřebujete půjčku, abyste mohli platit stejné účty nebo začít podnikat, koupit si auto, platit účty, máme pro vás nejlepší nabídku, naše úvěrové služby jsou 100% zaručeny, nabízíme všechny typy půjčky od 10 000 Kč/EUR až do 300 000 000 Kč/EUR s velmi flexibilní sazbou 3 %, pro více informací nás kontaktujte emailem: prikazkyr@gmail.com nebo whatsapp +420777485067

Odpověď
Stefan Jaroslav | 28.10.2025 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčkách od soukromých osob naleznete na emailové adrese: stefanjaroslav255@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 29.10.2025 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 17.11.2025 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a spolehlivá půjčka se 100% zárukou
seriózní půjčka na vánoční večírek Dobrý den, abych vám pomohl překonat různé finanční starosti spojené s vánočními a novoročními svátky a hladce se postavit vašim budoucím cílům, předkládám vám nabídku půjčky pro lidi v nesnázích nebo pro ty, kteří chtějí získat pomoc s některými ze svých financí, problémů nebo zahájením podnikání. Nabízím půjčky od 50 000 Kč do 70 000 000 Kč na dobu splácení od 1 do 35 let s maximální úrokovou sazbou 3 % a pro více informací o mé nabídce mě prosím kontaktujte na vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
NOVÁKOVÁ JANA | 23.11.2025 05:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka se 100% garancí
Nabídka rychlé půjčky Poskytujeme půjčky jednotlivcům i firmám, které hledají Naléhavé půjčky s úrokem 3 %. Půjčky na: Splácení dluhů. Zahájení podnikání. Rozšíření podnikání. Koupi domu. Půjčky na auto. Studentské půjčky a další. Můžeme vám nabídnout financování bez prodlení. S pomocí této půjčky budete moci na konci roku dobře oslavit Vánoce a novoroční večírek a také nabídnout hezké dárky své rodině a sousedům. Pro více informací nás prosím kontaktujte na e-mailu novakovaj730@gmail.com

Odpověď
Pavlína Světlíková | 28.7.2024 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Legální a důvěryhodné půjčky
Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky 24hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování pro svůj domov, pro své podnikání, pro nákup auta, pro nákup motocyklu, pro zahájení vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby, o tom nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 30 000 do 10 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Bez ohledu na množství. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splátky. Napište nám své osobní půjčky: pavlinasvetlikova9@gmail.com

Odpověď
Šárka Vizinová | 10.10.2024 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÁ ONLINE PŮJČKA
Potřebujete půjčku na splacení dluhu nebo zaplacení účtů nebo zahájení nového podnikání? Půjčka na financování vašeho projektu? Nabízíme garantované úvěrové služby. O půjčku můžete žádat od 20 000 Kč do 80 000 000 Kč. Jsme připraveni půjčit každému, kdo je schopen splnit podmínky pro splacení. kontaktujte nyní pro více informací na e-mailu: sarkavizinova48@gmail.com

Odpověď
wogeova Hana | 8.4.2025 11:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
seriózní a rychlá nabídka půjčky
seriózní a rychlá nabídka půjčky Okamžité úvěrové půjčky a financování. Nabízíme 100% důvěrné služby pro splnění všech vašich finančních potřeb na adrese: wogeovahana@gmail.com Rychlé a snadné řešení pro získání podnikatelské, osobní půjčky s velmi flexibilními podmínkami, které se pohybují od 2 % do 3 % a dobou splácení od 12 do 360 měsíců v závislosti na požadované částce. Máte také možnost předčasného splacení. Zadejte svou žádost a obdržíte okamžitou odpověď. Částka mezi 50 000 a 70 000 000 CZK. Obdržíte jej maximálně do 24/48 hodin. Kontakt: wogeovahana@gmail.com Nebo whatsapp +420723117416

Odpověď
získat kredit za minutu kontaktu hned | 27.4.2025 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ahoj všichni, chci, abyste věděli, že od této společnosti můžete snadno získat půjčku, její podmínky půjčky jsou velmi flexibilní, můžete mít půjčku až 20 000 000 EUR s velmi významnou sazbou, pospěšte si nyní nabídka stále platí je na e-mailu: pechocovamichaela99@gmail.com whatsapp+ +420 777 858 278

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 24.9.2025 07:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka vánoční půjčky Nabízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné hotovostní půjčky v rozmezí od 50 000 Kč do 15 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této půjčky na konci roku budete moci dobře oslavit Vánoce a nabídnout hezké dárky svým dětem a sousedům. kontakt: vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 24.9.2025 07:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka vánoční půjčky Nabízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné hotovostní půjčky v rozmezí od 50 000 Kč do 15 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této půjčky na konci roku budete moci dobře oslavit Vánoce a nabídnout hezké dárky svým dětem a sousedům. kontakt: vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 26.9.2025 12:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka od 50 000 Kč
Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2 %. V ekonomickém oboru nabízím půjčky od 50 000 Kč do 15 000 000 Kč. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Moje půjčka je velmi spolehlivá a dočasná. Převod finančních prostředků okamžitý převod po schválení. Pro více informací mě prosím kontaktujte na mé e-mailové adrese:

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 27.9.2025 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka od 50 000 Kč
Rychlá půjčka od 50 000 Kč Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%. V ekonomii nabízím půjčky od do 50 000 Kč do 15 000 000 Kč. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Moje půjčka je velmi spolehlivá a dočasná. Převod prostředků ihned okamžitým převodem po schválení. Pro více informací mě prosím kontaktujte na mé e-mailové adrese: vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
MEZERA PAVEL | 8.11.2025 02:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky na sváteční období. Dobrý den, abych Vám pomohl překonat finanční potíže spojené s vánočním obdobím a realizovat Vaše plány do budoucna, nabízím půjčku lidem v nesnázích nebo těm, kteří si přejí vyřešit své finanční problémy či začít podnikat. Nabízím půjčky od 50 000 do 80 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 3 %. Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě pro více informací na EMAILU: mezerapavel7@gmail.com

Odpověď
egr michal | 8.11.2025 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOST
NABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOST Nabízím soukromé půjčky pro jednotlivce i podnikatele. Bez pojištění a poplatků. Rychlé a diskrétní vyřízení v celé České republice. Možnost individuální dohody. Řídil jsem se všemi pokyny, zůstal jsem v kontaktu a nakonec jsem získal půjčku ve výši 9 000 000 Kč. Celý proces byl hladký, profesionální a vše bylo srozumitelně vysvětleno. Žádný stres, žádné skryté poplatky. Kontakt: E-mail: egrmichal54@gmail.com

Odpověď
Kratochvílová Milada | 18.4.2026 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízíme rychlé půjčky od 50 000 do 25 000 000 Kč komukoli a kdekoli v České republice: kutilům, majitelům obchodů, důchodcům, státním úředníkům, zaměstnancům... Zkrátka vám pomůžeme vyřešit vaše problémy den po obdržení půjčky. Úrokové sazby se pohybují od 3 % s dobou splácení 1 až 30 let. Email: kratochvilova100.cz@gmail.com

Odpověď
pospoichal | 1.8.2023 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jak jsem dostal půjčku od tohoto poctivého poskytovatele půjčky
Narazil jsem na tohoto poskytovatele půjčky na těchto stránkách a rozhodl jsem se ho kontaktovat emailem, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka 550 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat . Byla mi připsána půjčka ve výši 550 000 Kč, poraďte prosím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého věřitele s žádostí o půjčku prostřednictvím: pospichalladislav131@gmail.com

Odpověď
Stefan Jaroslav | 29.8.2025 00:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Stefan Jaroslav | 27.10.2025 08:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné