| Dezinfekce pro děti - diskuze na toto téma |
Potřebovala bych koupit dezinfekci, která by dětem nevadila, protože kolikrát je musím nahánět po celém domě. Pak brečí, že je to pálí a já se ještě cítím jako bych jim ubližovala. Jakou dezinfekci používáte u dětí?
Blanka | 15.8.2022 01:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dezinfekce pro dětiMáte pravdu, také jsem musela kolikrát utíkat za synem a naháněla jsem ho. Když jsem mu pak něco dezinfekcí nastříkala, tak brečel a díval se na mě, jako bych mu ublížila. Já se na to zeptala u doktorky, a ta mi doporučila dezinfekci ve spreji, která je vhodná pro děti a neštípe je ani nepálí.
Odpověď Helena | 16.8.2022 01:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dezinfekce pro dětiDoktorka? To mě nenapadlo. Jakou dezinfekci vám teda doporučila?
Odpověď Blanka | 18.8.2022 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dezinfekce pro dětiDoporučila mi dezinfekci ve spreji https://www.octenisept.cz/octenisept-kozni-sprej/ Mám ho pořád doma, je vhodný jak pro děti, tak i pro dospělé a dokonce i v oblastní intimních partií se nemusíte bát ho použít.
Odpověď |