| Nová koupelna - výběr vany a sprchového koutu - diskuze na toto téma |
Dobrý den, s manželem budujeme novou koupelnu a už se to pomalu blíží do finále. Chceme koupit i novou vanu a sprchový kout. Ten bych chtěl mít v úrovní podlahy. Kde vybrat kvalitu, která dlouho vydrží? Markéta | 18.8.2022 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nová koupelna - výběr vany a sprchového koutuKdyž se řeší koupelna, tak mohla bych se zeptat, kde kupujete ty pěkné skleněné nebo klidně i plastové dózičky na vaty, ušinky apod?
Odpověď Denisa | 21.8.2022 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nová koupelna - výběr vany a sprchového koutuTy co mám jsem si objednávala z eshopu dokose.cz :)
Odpověď Markéta | 23.8.2022 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nová koupelna - výběr vany a sprchového koutuDěkuji, prošla jsem si co mají a kromě toho, co jsem hledala https://www.dokose.cz/compactor-doza-s-vickem-na-vatove-tamponky-a-tycinky-ciry-plast-ran5058, tak mě teda zaujaly i ty bezdotykové koše.
Odpověď Klára | 28.8.2022 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nová koupelna - výběr vany a sprchového koutuDobrý den, s manželem budujeme novou koupelnu a už se to pomalu blíží do finále. Chceme koupit i novou vanu a sprchový kout. Ten bych chtěl mít v úrovní podlahy. Kde vybrat kvalitu, která dlouho vydrží?
Odpověď Dan | 29.8.2022 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nová koupelna - výběr vany a sprchového koutuMoc jsem z toho nepoznal, jestli chtěl vy nebo manžel. Ale to je jedno. Pokud chcete zabudovat sprchu do úrovně podlahy, tak se vždy nejvíc vyplatí sprchová vanička. Je to jistota a navíc to vypadá líp, nemusíte tam mít spáry. Koupil jsem sprchovou vaničku do úrovně podlahy, která je vyrobena ze 100 % recyklovatelné smaltované oceli.
Odpověď Klára | 30.8.2022 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nová koupelna - výběr vany a sprchového koutuJá i manžel. Ale uznávám, špatně jsem to napsala. Kde jste to kupoval?
Odpověď Dan | 31.8.2022 00:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nová koupelna - výběr vany a sprchového koutuJá jsem právě sprchovou vaničku do úrovně podlahy kupoval https://www.kaldewei.cz/vyrobky/sprchove-vanicky/detail/product/superplan-zero/ Perfektně se s tím pracuje. Dokonce jsem od nich našel i videa s tím, jak se to má napojit a instalovat.
Odpověď |