| MS při sportu - diskuze na toto téma |
Holky, jak řešíte MS při sportu? Já nevím... Mě to nikdy neomezovalo, ale poslední dobou mi vložka nebo tampon prostě vadí. Tak jsem uvažovala o jiných metodách ochrany. Co se osvědčilo vám?
Vanda | 16.9.2022 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS při sportuTak to taky budu ráda za tip, nedokážu s vložkou v klidu cvičit pořád se kontroluju a navíc je to fakt nepohodlný a hned se zapařím…
Odpověď Zita | 19.9.2022 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS při sportuJojo, Vando, mám to stejně... :( Hledala jsem možnosti, jak to vyřešit a narazila jsem na MS legíny :-O Jako byla jsem z toho docela překvapená, že něco takového je :) Ale zkusila jsem je a prostě paráda :-) Na nabídku mrkni sem https://www.modibodi.cz/modibodi-menstruacni-leginy/, ta je nelepší. Odpověď Marky | 29.9.2022 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS při sportuJá nosím menstruační kalhotky, jsou fakt spolehlivý a pohodlný.
Odpověď Věruška | 30.9.2022 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS při sportuJá mám několik ms kalhotek od maluna.cz a jsou supr :-)
Odpověď Marky | 18.10.2022 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MS při sportuTaky jsem si je kupovala tady, mají dobrý výběr.
Odpověď Fanny | 21.10.2022 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS při sportuNo, tak jsem se na maluna dívala a on je to e-shop :) Mají tam docela dost značek. Tak jakou značku si od nich kupuješ? Odpověď |