| Cvičení s malými dětmi - diskuze na toto téma |
Pěkný den :) Maminy, tak by mě zajímalo... jak řešíte cvičení s malými dětmi? Minule jsem v parku viděla maminu, jak skače kolem kočárku, děcko spokojeny, mamka si zacvičila... Ale, tohle není uplne pro mě. Jak cvičíte, když máte doma prcky? Myslím tím, že bych zkusila nějaké cvíčo doma... Co je podle vás ideálka?
Kacula | 28.8.2022 17:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení s malými dětmiAhojky :) Doma cvičím na posilovací lavici a cardio řeším rotopedem :) Jak to máš ty?
Odpověď Sára | 28.8.2022 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení s malými dětmiNejlepší je si domů pořídit stroj, když skákání venku není pro tebe. Spousta maminek používá dítě jako výmluvu, že nemůžou cvičit, ale všechno se dá. Jenom nesmíš být líná. Mně osobně kardio baví a co jsem od manžela dostala tady tu mašinku, tak není den, kdy bych si na něm nezacvičila https://www.fitham.cz/bh-fitness-ifdc19. Minimálně 30 minut dám vždycky. Odpověď Nikola | 30.8.2022 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cvičení s malými dětmiPodle čeho vybíráte stroj na cvičení? Chtěla bych běhací pás, ale z toho množství, co na fitham mají si neumím vybrat. Odpověď Sára | 5.9.2022 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cvičení s malými dětmiJestli si nevíš rady, tak přímo na stránkách fitham.cz mají nákupního rádce a nebo když si tam cinkneš, tak ti taky poradí. Řešila jsem to úplně stejně :) Odpověď |