| IVF kam? - diskuze na toto téma |
My s manželem se chystáme na IVFko a vybíráme kliniku. Některé nám byly doporučeny, ale já bych ráda osobní zkušenost. To je asi jasný... I když... Koukala jsem se na https://www.ivf-zlin.cz/. Oni tam mají teď v srpnu akci na metodu EmbryoGlue. Tak prosím za info. Tonicka | 2.10.2022 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF kam?Ahoj, my jsme s chlapem prošli opravdu docela dost klinik. Bylo to vyčerpávající a stresující. Ale pomohli nám právě na IVF Klinice Zlín a jsem za to moc ráda. Za mě teda určitě tuto kliniku doporučuju! Odpověď Irena | 30.10.2022 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVF kam?Jak to prosím je, když na kliniku už chodím, ale spokojená nejsem a chvi změnit kliniku. Musím si vyžádat lékařské zprávy od kliniky, kam chodím a na IVF kliniku Zlín je doručit? Odpověď Ilona | 30.11.2022 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF kam?Já jsem kliniku měnila a nic jsem nenosila. Oni si sami dělají své vyšetření. Jen jsem myslím nesla info od svého gynekologa, protože on je první impulz k tomu, aby se na kliniku zašlo. Odpověď Káťa | 21.12.2022 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVF kam?Počkej, takže všechny testy si oni udělají sami ještě jednou? Odpověď |