Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Vlasy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  MTrYX   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vlasy - diskuze na toto téma
Ahojky :) Měla bych dotaz na péči o vlasy... Já bojuju s délkou - nechtějí mi narůst. Uvažuju nad clip in. Máte s touto metodou prodložené vlasů zkušenosti? A nebo super by byl clip in culík. Kde mají fajn nabídku?

Alecca | 1.10.2022 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasy
Osobně metodu clip in miluju. Nejvíc mi vyhovuje... Clipy si kupuju od https://www.clip-in-vlasy.eu/. Jejich nabídka mi sedí nejvíc musím říct. Mají perfektní výběr, i barevných clipů. Dá se díky nim skvěle experimentovat.

Odpověď
Elza | 29.10.2022 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vlasy
Prosím tě, jak je to s odstíny? Já mám vlasy barvené, melírované, tak mám strach, abych odstín trefila. A taky... Mají na tom clip-in-vlasy.eu kvalitní ty clipy? A jak se upravují?

Odpověď
Dorka | 1.12.2022 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasy
Taky jsem měla obavu. Přeci jen je toho v nabídce dost, tak abych trefila správný odstín. Ale v pohodě :) Já jsem jim psala mail a na všem jsme se domluvili a s výběrem odstínu mi pomohli. A mám clipy přesně do mých vlasů

Odpověď
Vikky | 17.12.2022 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vlasy
Já jsem si od nich udělala radost a na vánoce jsem si nadělalila clip in culík :) Mám teda od clip-in-vlasy.eu i clipy, takže jsem věděla, že kupuju kvalitu. Těším se, až ho začnu nosit :)

Odpověď
Žaneta | 3.2.2023 00:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vlasy
Jaký ten culík sis vybrala? Co jsem se tak dívala, tak ten shop clip-in-vlasy.eu má opravdu hodně širokou nabídku, což je super. Dá se krásně vybrat :)

Odpověď
Barka | 28.2.2023 15:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasy
No, mě na první pohled zaujal tento culík https://www.clip-in-vlasy.eu/product-clip-in-culiky-kudrnate-clip-in-culik-kudrnaty-kanekalon-prirodni-cerna-331. Jako ta cena? No, pardon, to jsem tam nemohla nechat :D A musím říct, že je perfektní. Účes s ním je naprosto dokonalý!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné